Vajna Tímea szerint Andy Vajnának semmi szüksége nem volt a magyar emberek pénzére

  • B.P.M.
  • 2019. március 13.

Fekete Lyuk

A „hülye site-ok” tehetnek mindenről.

Vajna Tímea még 2018 novemberében, Andy Vajna halála előtt adott interjút Hasulyó Jánosnak Los Angelesben, melyben a sok celebtéma mellett politikai ügyekről is faggatták - szúrta ki a 24.hu.

A riporter rákérdezett arra az esetre, amikor Vajna macskáját magánrepülőn repítette az Egyesült Államokba állatorvoshoz, amivel kapcsolatban azt felelte: „Tíz éve vagyok Andyvel és tíz év alatt kétszer utaztam magángéppel Andy nélkül. Nekem nem adja ide a magángépet, mert nem egy olcsó mulatság, de vannak barátai, akiktől kölcsön tudjuk kérni, vagy velük jövünk éppen, és azt fényképeztem le.” Hozzátette, a macskás eset kapcsán kifejezetten ő kérte Andy-t, hadd mehessen ki a géppel, mert műtötték Chanelkát (a cicát), és olyan rosszak voltak az eredményei, hogy nem tudta volna elaltatni, viszont elmondása szerint visszafelé már Lufthansával jöttek.

Hasulyó tudni akarta, hogy miért utálják ennyien Vajnát, aki azt mondta: „Azért, mert ezek a hülye site-ok azt mondják, hogy közpénz, meg a te adóforintjaidból van, amikor semmi köze az egészhez. Az Andy 89 filmet csinált, semmi szüksége nincs a magyar emberek pénzére, sőt! Nagyon sok pénzt fizet be adóba, mint azt az emberek gondolnák, mert ugye a cégek bevétele után adózni kell ugyanúgy, mint ahogy nekem is az én cégeim után.” Nem mellesleg azt is elmondta, hogy szeretne Beverly Hillsben nyitni egy Mr.Funk fánkozót, amire azért nincs lehetősége, mert magasak a bérleti díjak.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni, az érintett rész 28 perc körül kezdődik:

 

Vajna Timi Instagramon üzent Hadházy Ákosnak

Kiderült, nemcsak a macskákért aggódik, de rengeteget jótékonykodik is. Miután Hadházy Ákos tegnap mint praktizáló állatorvos kommentálta a magánrepülővel Amerikába röptetett macska ügyét, Vajna Timi sem hagyta szó nélkül a dolgot, és Instagram-sztoriban vágott vissza. A macska mellett a közpénzért is aggódik.

Figyelmébe ajánljuk