Új nap, új történelmi mélypont: már 433 forint fölött van egy euró

  • narancs.hu
  • 2022. október 13.

Gazdaság

És ki tudja, hol áll meg.

Tovább folytatódik a forint mélyrepülése: az elmúlt napok gyakorlatához hasonlóan csütörtök reggel is rendesen gyengült a magyar fizetőeszköz árfolyama az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben is.

És ahogy az elmúlt napokban smár gyakorlattá vált, ezúttal is újabb történelmi mélypontra ért a forint mindhárom devizával szemben.

Nem sokkal reggel 8 előtt indult meg az árfolyam gyengülése: az euróárfolyam ekkor volt 433,5-re is, ez friss negatív csúcs. Ezt követően visszaállt az árfolyam 433 körülire, de folyamatosan mozog. A dollárral szemben 447,5 lett az új mélypont, az árfolyam nem sokkal 9 óra után is a 447-es szintet megütötte. A svájci frank esetében a legrosszabbkor 448,1 forintot kellett adni egyért, reggel kilenc után 447,5 körül mozgott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk