Hétfőig lehet pályázni a Tarnói Gizella-emlékdíjra

  • narancs.hu
  • 2022. február 11.

Interaktív

Az Élet és Irodalom egykori munkatársának emlékére alapított díjjal gazdasági újságírók teljesítményét ismerik el.

Az Élet és Irodalom szerkesztői díjat alapítottak munkatársuk, Tarnói Gizella emlékére, a gazdasági újságírás területén kiemelkedőt alkotó újságírók elismerésére.

A tizenkettedik alkalommal meghirdetett díjra 2022. február 14‑ig lehet pályázni. A pályázatnak kötelező formai kellékei (űrlap, formanyomtatvány, igazolás, pályázati díj stb.) nincsenek, a pályázati anyagot a szerkesztőség címére kell eljuttatni (1450, Budapest, pf. 84.).

A díjat alapítók fenntartják a jogot, hogy a kuratórium – melynek tagjai: Bokros Lajos, Losoncz Miklós és Várhegyi Éva – pályázatot be nem nyújtó újságírót is díjazhasson. A díjazott százezer forintot és feLugossy László egy alkotását kapja. A részletes kiírást itt lehet elolvasni. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.