Szüret 2021/19.

  • Narancs
  • 2021.05.12 20:55

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A szlovák közszolgálati tévét nem ismerem, de ismerem a német és a brit közszolgálati televíziót. Biztosan merem állítani, hogy a magyar közszolgálati televízió kevésbé kormánypárti, mint a német.

Interjú Orbán Viktorral a Postoj.sk szlovák internetes portálon, Miniszterelnöki Kabinetiroda

 

A lakókörnyezet élhetőbbé tételére, a városi életminőség javítására hívja fel a figyelmet Nagy István agrárminiszter a minisztérium Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

A videóban az Agrárminisztérium erkélyén gyümölcsfákat helyeztek el. Budapest belvárosában a balkonon is lehet gyümölcsöt termeszteni. Minden hely lehetőséget ad arra, hogy „teremtett világunkért tegyünk valamit”, és ezzel „saját magunk életminőségét javítsuk” – mondta az agrárminiszter.

MTI

 

Gyurcsányék ismét azon dolgoznak, hogy szembe fordítsák egymással a magyarokat. A baloldal már többször bizonyította, hogy utálják a határon túli magyarokat.

A Fidesz közleményéből, MTI

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Nézzen be hozzánk minden nap: hírszolgáltatásunk ingyenesen hozzáférhető. Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk