Hadházy: Baján is úgy megy a tömegoltás, ahogy a birkákat szokták

  • narancs.hu
  • 2021. február 25.

Katasztrófa

Szombat délelőttre 400, 70 év feletti embernek adtak időpontot.

"Baján is pont úgy megy a tömegoltás, ahogyan a szarvasmarhákat és a birkákat szoktuk oltani Összeterelik őket, majd egy szűk folyosón átterelve oltják be őket. A Bácskai Horizont oldal számolt be arról, hogy szombat délelőttre 400, 70 év feletti embernek adtak időpontot. Volt, aki két órát is várt a 3-4 fokos hidegben. Ennél nagyobb baj, hogy a beszámoló szerint odabent sem volt esély a szűk légterű helységben a fél méter tartására sem" - írja Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

"Ez nem hiba, hanem MŰHIBA. Az oltás időpontjában ugyanis nem azonnal lesz védett a páciens, a teljes védettség kialakulásához idő kell, ráadásul az oltás által adott védettség nem is mindenkinél alakul ki. Aki az oltás időpontjában fertőződik, akár még betegebb is lehet, mintha "simán" fertőződne. Nem véletlen, hogy Nyugaton egészen profi módon szervezik meg, hogy nagy légterű stadionokban, csarnokokban, templomokban, a távolságtartást és emberi körülményeket biztosítva a tömeges oltásokat" - folytatja bejegyzését a független országgyűlési képviselő.

Hadházy arról is ír, hogy a helyi kórház vezetője, Tóth Gábor perrel fenyegette meg az esetről beszámoló oldalt.

Baján is pont úgy megy a tömegoltás, ahogyan a szarvasmarhákat és a birkákat szoktuk oltani 🙁 Összeterelik őket, majd...

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, February 25, 2021

Figyelmébe ajánljuk