Esélye sincs Navracsicsnak, hogy rendezze a Fidesz és a Néppárt viszonyát

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Külpol

Az Euronews úgy tudja, sikertelenül kért találkozót Manfred Webertől. 

Arról ír az Euronews, hogy Navracsics Tibornak esélye sincs arra, hogy javítsa a Néppárt és a Fidesz kapcsolatát. Sőt, a legnagyobb európai pártcsaládban örülnek annak, hogy még tavaly eltávolították a Fideszt, így Orbán oroszbarát politikája sem hozzá kellemetlen helyzetbe őket. 

A portál úgy értesült, hogy az ötödik Orbán-kormány uniós felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter sikeretelenül kért találkozót Manfred Webertől, a Néppárt elnökétől. Navracsics is ellátogatott a pártcsalád rotterdami kongresszusára, ami azért pikáns, mert tavaly botrányok sorozata után távolították el a Fideszt a Néppártból. 

 

Navracsics Tibor az atv.hu-nak azt nyilatkozta, a KDNP-tagságát aktiválta látogatott Rotterdamba, mert egyik fontos feladatának tekinti, hogy a Néppárt és a Fidesz közeledjen egymáshoz. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk