Trump Orbánról: „Erőskezű, nagyhatalmú vezető”

  • narancs.hu
  • 2023. október 17.

Külpol

Körbeudvarolják egymást a jobboldali utcai harcosok.

„Világszerte veszélyt, halált és pusztítást látni. Katasztrófa az egész, akár a határainkról, akár a Közel-Keletről, akár Ukrajnáról beszélünk. Minden tönkrement, az egész világ. Egy nagyszerű úriember, Magyarország vezetője,

amikor megkérdezték, hogy mit javasolna Joe Bidennek a világ rendbehozatala érdekében, azt mondta, hogy egyetlen dolgot lehet tenni. Vissza kell hozni Trumpot! Ezt Orbán Viktor mondta. Hallottak róla? Egy erőskezű, nagyhatalmú vezető”

– fogalmazott Donald Trump hétfőn, az iowai Clive-ban tartott kampányrallyn. A beszéd idevonatkozó részét Orbán Balázs büszkén osztotta meg a Facebookon.

Az idézett mondatokat Orbán a Tucker Carlsonnak adott interjújában hangoztatta.

Ez az erőskezű vezető éppen ma hódolt be Putyinnak azzal, hogy az orosz propagandának megfelelően „különleges katonai hadműveletnek” nevezte az Ukrajna ellen folytatott háborút Pekingben.

Orbán a saját országában sem mer mindenhol megjelenni: idén október 23-án a sajtó kizárásával mond beszédet Veszprémben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk