Idén is pályázhatnak az újságírók a Vízy Dorka-díjra

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 10., 20:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Májusig lehet nevezni a kiemelkedő munkákat.

A Vízy Dorka újságíró emlékére létrehozott alapítvány és újságírói díj idén is kiírta pályázatát, amellyel a kiemelkedő újságírói teljesítményt elérő rádiós, televíziós és írott sajtóban dolgozó újságírókat díjaznak.

„A Vízy Dorka Alapítvány immár harmadjára ítéli oda a Vízy Dorka-díjat egy kiemelkedő újságírói teljesítmény elismeréseként. A díjra rádiós, televíziós és írott sajtóban dolgozó újságírók pályázhatnak (életkori megkötés nélkül), egy, az előző évben megjelent anyagukkal. Egy pályázó egy munkával nevezhet. Az írott sajtóban megjelent munkák között nincs terjedelmi megkötés, a televíziós és rádiós anyagok időhatára maximum 10 perc (nagyobb anyagok esetén is kérjük, ennyire vágják meg a beküldendő pályaművet).

A munkákat azokról a területekről várjuk, amelyek Dorkának különösen fontosak voltak, azaz az egészségügy, tudomány, környezetvédelem, vallás, illetve a művészetek/kultúra tárgykörél. A díj egy egyszeri 250 000 forintos támogatás.

A díj odaítéléséről szakmai zsűri dönt, melynek tagjai megegyeznek az eddigiekben is segítségünkre lévőkkel, azaz Beszterczey Judit, Karafiáth Orsolya, Kovács Gabriella, Madarász Zsolt, Stumpf András, Szily László segítik a Vízy Dorka Alapítvány munkáját. A díjkiosztó időpontja ismét Dorka születésnapja, azaz május 29. körül lesz. A pontos időpontról a pályázókat és a sajtót (illetve a barátokat, érdeklődőket) időben értesítjük.”

A pályamunkákat a szervezők 2018. május 2-ig várják a vizydorkaalapitvany@gmail.com címre (elektronikus formában).

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 10., 20:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Nem kérünk bocsánatot”
Interjú „Tibi atyával”
Interjú Palkovics Lászlóval
Mi lesz az MTA-intézetekkel?
Évadnyitó melléklet
Jordán Adél, Carly Wijs, Pintér Béla színháza
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Politika

még több Politika...