A patkányelit csendőrterrorja – Barcs Miklós a betiltott PICSA-koncertről

Lokál

Elmarad a HétköznaPI CSAlódások szeptember 14-re tervezett koncertje Kiskunhalason, mert az ottani Freedom Music Club tulajdonosa már most törölte az eseményt, állítólag a polgármesteri hivatalból szóltak le neki. Az esetről kikértük Dr. Flash, vagyis Barcs Miklós, a Flash 50+-os frontemberének, a júliusi Flash Fasztivál megálmodójának véleményét.

magyarnarancs.hu: Érdemes egy punkzenekarnak Orbán-ellenes turnét szerveznie?

Dr. Flash: Manapság szinte csak azt érdemes, turnérozni, amíg csak lehet!

magyarnarancs.hu: Érdekel-e ez bárkit?

DF: Akit nem érdekel, az húzzon rabszolgának valamelyik fostos főispán haláltelepére szarszippantónak!

false

 

Fotó: Legát Tibor

 

magyarnarancs.hu: Mi a véleményed a kiskunhalasi önkormányzat lépéséről?

DF: A hivatalok fosnak a legjobban, a félelem terjed, mint a száraz lepra. Most a megélhetésüket, a pénzüket féltik az emberek ettől a rablóbandától. Elfoglalták az államon keresztül az országot, és mindent ellopnak. A klub (szabadság nevű ráadásul!) vezetőjének simán fel kellett volna léptetnie a Picsáékat, de beszart a tetves kiskirály cenzoroktól!

magyarnarancs.hu: Mennyire jellemző manapság az ilyen eljárás?

DF: Rejtve mindig is ez volt, töretlenül ezer éve, a patkányelit csendőrterrorja. Aczél és Erdős Péter óta semmi nem változott. Volt egy kis fellélegzés, amikor ezek az elit csótányok bizonytalankodtak, egy kevés, de felejthetetlen hatalomnélküliség a rendszarváltozáskor, aztán visszakapaszkodtak egymás túros hátán Orbány vezérletével a hatalomba. Úgyhogy maradt a jól bejáratott cenzúra

magyarnarancs.hu: A Flash került-e valaha ilyen helyzetbe?

DF: Minket eleve meg se mernek hívni.

magyarnarancs.hu: Ha összehasonlítod a mostanit a rendszerváltás előtti időkkel, látsz-e különbséget, és ha igen, mit?

DF: A rendszarváltás előtti politikai jellegű bizonytalanságban tartást felváltotta a megélhetési, pénzügyi terror. A rablóállam csak a talpnyalóinak csorgat, aki beugat, mehet kukázni. Mindenhova elér a kezük, nyilvántartó terrorfélét működtetnek, lásd Kubatov. A szotyisféreg a saját kiskirályaival a régi szart próbálja kiszorítani, a rohadék téeszelnökök legaljasabb rabszolgáztató modorában.

magyarnarancs.hu: A Flash készül valamiféle demonstrációra a PICSA mellett?

DF: A Picsával jó lenne végre egy közös koncert! Egyelőre itt a régi basszerük, Balha Vilmos Willy (+2006) két szösszenete, ez meg ez Gróf Balázs mappájábul. Na, ez a punk, basszátokmeg!

Figyelmébe ajánljuk