A világpremierrel egy időben jelenik meg az ír sztárszerző könyve

  • narancs.hu
  • 2024. március 1.

Sorköz

Ez Sally Rooney negyedik regénye. Az írónak a Normális emberek hozta meg az elismerést.

Sally Rooney kétségkívül az egyik legnépszerűbb író a szigetországban, akinek a Baráti beszélgetések és a Hová lettél, szép világ című regényei is bestsellerek voltak, de a legnagyobb elismerést a mindössze 27 évesen publikált Normális emberek után kapta, amiből filmsorozat is készült.

Műveit világszerte több mint negyven nyelven olvashatók, 2022-ben a TIME magazin beválogatta a globális kultúra száz legnagyobb hatású formálója közé is. Sally Rooney az írországi Mayo megyében született 1991-ben, és máig ott él.

 
Sally Rooney

Sally Rooney negyedik regénye szeptember 24-én, a világpremier napján jelenik meg Magyarországon, a 21. Század Kiadó gondozásában.

Az Intermezzo középpontjában egy testvérpár áll, Peter és Ivan Koubek, akik nem is lehetnének egymástól elütőbb egyéniségek. Egyikük sikeres dublini ügyvéd, aki apjuk halála után csak gyógyszerrel tud aludni. Öccse, versenyszerűen sakkozik, visszahúzódó, feszengő típus, nagyszájú bátyjának tökéletes ellenpárja. A két testvér élete – és szeretteiké is – új szakaszba ér: vágyak, kétségek és lehetőségek őrlik fel őket. Rá kell jönniük, mennyit bír el az élet, mennyit bírnak el ők maguk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk