48 szurkoló ellen emel vádat az ügyészség a budapesti Eb-selejtezők miatt

  • narancs.hu
  • 2024. március 20.

Sport

Különféle rendbontások történtek három meccsen.

Negyvennyolc szurkoló ellen vádat emelt a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség, sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével – írja az Index.

Az indoklás szerint a szurkolók a Puskás Arénában „beugráltak a pályára, poharakat dobáltak be, sőt, egyikük egy égő pirotechnikai eszközt is a pályára hajított.”

A bíróság a vádlottakkal szemben gyorsított eljárásban, büntetővégzésben 182-től 440 ezer forintig terjedő pénzbüntetéseket szabott ki, és 1 évre eltiltotta őket a futballmeccsek látogatásától. Több vádlott részletfizetést kért, és voltak, akik tárgyalás tartását kérték, utóbbiak vonatkozásában a bírósági eljárás folytatódik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk