Kövér László a Fideszhez hasonló korrupt kormányt kíván a magyaroknak még a következő 28 évre is

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 07., 07:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Elég lesz már a jóból.

Ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik „a globalista szennyáradatban” – fejtette ki a véghajrában a pestisrácok.hu-nak adott interjújában Kövér László.

A házelnök Kövér azt vizionálta, hogy „egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.”

Kövér szerint a kampány attól olyan mérhetetlenül színvonaltalan, mert nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnának, de a Fidesz–KDNP-nek ott a programja, amelyet 1998-ban kezdett megvalósítani, s amit 2010 után folytatott, ott van két kormányzati ciklus teljesítménye, páratlan eredménylistája.

Mondjuk választási programja nincs a pártnak vagy pártszövetségnek. Vagy legalábbis nem tudni róla. Persze, a lózungokon túl, miszerint „Nekünk Magyarország az első”, „Folytatjuk” és így tovább.

Kövér az ellenzékről is értekezett. Összevissza beszélt, és a legszebb, amikor a lényegében teljesen eszköztelen ellenzékről azt mondja, őket ismerve elképzelhetőnek tartja, hogy csalással próbálkoznak a választáson. De szerinte 2002 óta a fideszesek is láttak már egyet-mást, és résen lesznek országszerte.

A házelnök szerint akik elhiszik, hogy „a miénk minden idők legkorruptabb kormánya”, azoknak üzeni: „Szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.”

„Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen »korrupt« kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben »mindent ellop«, az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában.”

(pestisrácok.hu)

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 07., 07:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. április 07., szombat 09:13
    Ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik a globalista szennyáradatban. Egy rossz helyre húzott X, és jönnek majd a svéd popduó világslágerei mint kampányindulók, az elegáns táskák és a csillogó nyugati autók, a londoni szállodákban töltött vendégéjszakák, a svédországi vadászatok, a svájci iskolák, az ibizai szórakozóhelyek, meg a többi globalista szenny.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

még több Kis-Magyarország...

Szüret

BRFK

„Ugyancsak valótlan az a több internetes portálon megjelentetett közlésben tényként megfogalmazott állítás, amely szerint lövöldözés volt a főváros XVII. kerületében. A valóság ezzel szemben az, hogy egy bűncselekmény helyszínéről menekülő támadók lövéseket adtak le az őket követő gépjármű irányába.” még több Szüret...