Lázár János sonkát és sört osztott a közmunkásoknak, akiket nemrég letolvajozott

  • narancs.hu
  • 2018. március 31.

Választás 2018

Máshol emiatt lemondanak felelős miniszterek, ő beéri ennyivel.

Biztosan semmi köze sincs a közelgő választásokhoz annak, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter ráfeszült a választókerületében élő közmunkásokra. Azokra a közmunkásokra, akikről nemrég még így beszélt:

„170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni.”

Arról pénteken írtunk, hogy a miniszter megvendégelt sok-sok közmunkást, de a Hír TV most arról számolt be, hogy a napokban Hódmezővásárhely környékén több településen is húsvéti csomagokat osztogatott Lázár János, így Makón, Csanádpalotán, Pitvaroson, Székkutason, Magyarcsanádon és Apátfalván is. A csomagban volt sonka és sör, bár akadt olyan hely is, ahol egy idő után már csak sört kaptak a közmunkások.

Nem tudhatjuk, de a közmunkások talán jobban örültek volna, ha meghívják őket egy egész estés mulatságra abba a Hódmezővásárhely melletti luxuskastélyba, amelyhez biztosan semmi köze sincs Lázár Jánosnak.

Légi felvételeken mutatjuk a titokzatos luxuskastélyt, amely Lázár Jánosék földjei között épült

Persze, az egészhez semmi köze sincs a miniszternek. Szerényen csak Nagyréti Vendégháznak hívják azt az impozáns vadászkastélyt, amelyet a közelmúltban építettek a Hódmezővásárhelyhez tartozó batidai tanyavilág szélén. A hatalmas luxusingatlanról a környéken sokan úgy tartják, hogy ahhoz köze lehet Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek.

Figyelmébe ajánljuk