Müller Péter író a Fidesz jelöltjét támogatja Zuglóban

  • narancs.hu
  • 2022. február 19.

Választás 2022

Mert Borbély Ádámból béke árad.

Zugló díszpolgára, a József Attila- és Kossuth-díjas Müller Péter író  az áprilisi választáson Borbély Ádámot, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjét támogatja – vette észre az Azonnali.hu.

A portál a „meglepő esetek” között tartja számon az író kiállását, párhuzamba állítva Bagdy Emőke pszichológus Németh Szilárd melletti nyilatkozatával, és azzal, hogy Iványi Gábor, akinek a neve felmerült közös ellenzéki köztársaságielnök-jelöltként, Bősz Anettel, a közös ellenzéki jelölttel szemben Asztalos Évát, a DK korábbi politikusát támogatja.

Müller azt mondta Borbély Ádámról, hogy miközben „sok indulat és gyűlölet van a levegőben”, a fideszes jelöltből „béke árad”, és képes lehet arra, hogy „a lényéből sugárzó békét átadja a zuglóiaknak”.

A hírt a Pesti Srácok is átvette azzal a felütéssel, hogy „bár a baloldal igyekszik fenntartani kulturális diktatúráját, egyre több közéleti személy meri felvállalni, hogy a konzervatív kormányt támogatja”. 

 

Ez az a választókerület, ahol Hadházy Ákos lett az ellenzék közös jelöltje, és az igaz, hogy sok indulat „volt a levegőben” már addig is, míg ez eldőlt.

A leadkép forrása Müller Péter Facebook-oldala

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk