A nap mondata OV-től: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 20., 09:34
kommentek
13
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Hogy kezdjenek el végre szülni már! A kormányfő megint villantott.

A reggeli Kossuth rádiós interjúban a kormányfő megint megmutatta, milyen finoman és mélyen tud fogalmazni, ha a nőkről van szó.

Tessék szülni már!

Ezt mondta lényegében Orbán, azzal megspékelve, hogy nem csak szülőgépként beszélt a nőkről, de lényegében a népesedési kérdést a nőkre szűkítette le.

Íme az ominózus gondolat:

„Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a közösségnek is fontos ügy. A legszemélyesebb közügy. Meg kell hallgatni, meg kell érteni őket, és nem 4, hanem 30 évre megállapodást kötni a magyar jövőről, hogy a kormány részéről mit tudunk nekik nyújtani.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 20., 09:34
kommentek
13
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
nők
Orbán Viktor
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  Kovacs
  2018. április 20., péntek 09:54
  "Meg kell hallgatni, meg kell érteni őket, és nem 4, hanem 30 évre megállapodást kötni a magyar jövőről, hogy a kormány részéről mit tudunk nekik nyújtani.”

  Esetleg egy "kávéfőzőt"? Nemzeti szalaggal átkötve? Majd ezt be kell terjeszteni az első parlamenti ülésen. (Az ellenzék pedig gyakorolja otthon - lakossági fórumokon - a gombnyomást, nehogy eltévessze. (hehe)
 2. 2
  szegedi789
  2018. április 20., péntek 11:43
  - Érdekes, de azok a ronda liberálisok amikor társadalmi szerződést akarnak kötni, akkor az a bizonyos hangsúly a hatalom korlátozásán van. De lehet , hogy Locke-ig visszamenőleg mindeki mindent rosszul tudott, és a drága, cukipofa örökös orbánviktorunk a helikopter...

  (Jövőre nézvést meg bóóórus előjel, hogy egy bizonyos nagykatalin "csinálta" az interjút vele. Aki, bár képes negédesen búgni, de nem szimpla seggnyaaló (sz.s.ny.), hanem hardcore, mit hardcore..., pszichedelikus fideszes s.ny. (p.s.ny.), aki képes leharapni a fejed, ha valami rosszat mondasz a hőőőn szeretett kormányáról. Hiába mosolyog olyan kedvesen...)
 3. 3
  Cheyenne
  2018. április 20., péntek 13:20
  A magyar nők hosszú, mély orgazmusokat fognak kérni a megállapodásban.

  No de bár, a konzervatív keresztény oldal a nemzet gyarapodására, a keresztény faj fenntartására gondolva fűrészeli a körösztyén asszonkákat. És itt a baj: Úgy kúrni, hogy az ember nem ösmeri az erogén zónákat, és tekintete a nemzet keretyén emlőin csüng, nem lehet.

  Erogén zónák telepítését javaslom a no-go zónák helyett.

  Döfködjük, hajszoljuk lyányainkat ájulásig az orgazmusok gigászi magasáig!!!!

  Gigászi orgazmusok megszülik a nemzet zsengéit, s ott, hol orgazmus -zsengék virítanak, ott hon.. S a haza orgazmusfényre derül!
 4. 4
  Mist
  2018. április 20., péntek 14:08
  Látszik ebből a tervből, hogy ennek a fideszes emberi erőforrásnak mi a hozzáállása a nőkhöz.
  Mint a Ratkó korszak! Nők szüljetek! Egyezségre, rábeszélésre parancsra!
  Mikor szülnek a nők?
  Ha stabil hosszútávú, pozitív életlehetőséget látnak maguk előtt.
  Ha tudják, hogy kisgyerekkel is kapnak tisztességes munkát, (akár 4 órásat is!) bért, s nem küldik el. Ha ez a MT-ben rögzítve van, s be is tartatják!
  Ha a családnak olyan jövedelme van, hogy komoly esélyük van lakáshoz jutni. Mint pl. a 70-es években. Ha a család anyagi biztonsága hosszútávon biztosított (van munkahely, emberi fizetés, nem alamizsna!)
  Ha van óvoda, bölcsőde, s nem a szülőknek kell behordani WC papírt, papír zsebkendőt, esetleg kisszéket!
  Ha a gyermeknevelés beszámítják a nyugdíjba.
  Ha a gyermeknevelést támogatja az állam (tápszer, pelenka, gyógyszer, gyerekorvos, védőnő, gyerekkórház európai szinten).
  Ha a születendő gyerekeknek megfelelő iskolázási lehetőségei vannak.

  Szerintem, ha ezeket a feltételeket biztosítja egy kormányzat, akkor nem kell külön demográfiai programot indítani, agitálni a nőket, hogy szüljenek!
  Minden család szeretne gyereket, 1-2-3-at! De azokat emberi körülmények között szeretnék felnevelni!
  Ma egy főiskolát, egyetemet végzett nő nem mer gyereket vállalni a végzés után, mert gyerekkel nem kap munkahelyet! Először valahogy lakásra kell gyűjteni. Nehéz, mert egy kezdőfizetés az albérletre nem elég! Akkor miből éljen, miből gyűjtsön? Mikor lesz lakás? Többnyire a 30-as éveik végén, 40-es éveik elején vállalnak gyereket a nők. Ez genetikailag is hátrányos, de ekkor már kevesebb gyermek vállalására van egy családnak esélye.
  Szóval először olyan életminőséget kellene teremteni a fiataloknak, hogy kényszer, rábeszélés nélkül maguktól, örömmel vállaljanak gyermeket.
 5. 5
  Kisapám
  2018. április 20., péntek 14:53
  Mindaddig, amíg a férfiak a mai Magyarországon nem akarnak nősülni, elköteleződni és felelősséget vállalni a családjukért, amíg a kormány és a vezetője szerint az élettársi kapcsolat nem család, amíg ebben az országban nincs minimális létbiztonság sem, amíg ebben az országban a gyereket el lehet venni a szegénység miatt a szülőktől, amíg nincs vagyonbiztonság, mert bármikor elvehetik bármely javadat (lásd az erről szóló törvények), amíg a megszülető gyermekek több mint 47%-a(!!!) házasságon kívül születik és a kormány csak kétszáz évvel ezelőtti vallási dogmákat mormol, amíg láthatóan nem tud ez az ország a 18.-ból belépni a 21. századba, ne is várja a kormányfő, hogy ismét évente 200-250 ezer gyermek szülessen. Kb. 20 év múlva lesz majd még egy kisebb gyermekszám emelkedés, amikor szülőképes korba fognak érni a Ratkó-dédunokák, akik most általános- és/vagy középiskolások. Ők azonban az addigra már a 22. századot építő nyugat-európai fejlett régiókban fognak élni, nem itt, a középkorban megrekedt Magyarországon.
 6. 6
  tiszapolgári
  2018. április 20., péntek 15:15
  „nem 4, hanem 30 évre megállapodást kötni a magyar jövőről, hogy a kormány részéről mit tudunk nekik nyújtani.”

  Vagyis, ha a nők vállalják, hogy minden évben lebabáznak, akkor Orbán is vállalja, hogy nem 4, hanem 30 évig marad hatalomban. Vagy 60 évig, ha az ezután született gyerekek is megállapodást fognak vele kötni. És akkor Magyarország nem halszagú lesz, hanem pelenkaszagú.
  Csodálatos jövőkép.
 7. 7
  Dzsaszti
  2018. április 20., péntek 15:19
  Az egyke oka tisztára anyagi. Nem a szegénység az oka, hanem a szegénységtől való félelem, tehát végeredményben mégis a gazdasági megnyomorítottság.
  Tehát csupán az felelős érte, aki a gazdasági megnyomorítást okozza.
  A parasztokat nem lehet hibáztatni. «Szörnyű fertő»-ben élnek, de ezt a fertőt nem ők készítették. Az egykés vidéken ma már százféle sajátos tünetet lehet megfigyelni, de összetéveszti az okot az okozattal az, aki ebben látja a baj eredetét.

  A parasztság itt felvergődött valami színvonalra, megszerezhetett családonkint 20-30 hold földet, esetleg talán százat is, mint itt-ott a Sárközben, megszokott valami módot és természetszerűleg még jobbra törekszik. A gyermekáldás a birtok megosztását jelentené, új küzdelmet, újra azt a látástól-vakulásig tartó állati munkát, melyet csak azok istenítenek oly bukolikusan, akik két kézzel sose próbálták.
  Mint a mai társadalom minden tagja, ők is csak egyéni érdeküket látják, nem érzik és nem tapasztalják, hogy valami nemesebb közösség tagjai, amelyért áldozni érdemes. Szószerint úgy viselkednek, mint az urak, akiknek udvarán szintén nem szaladgál tizenkét gyerek. Kényelmesen, szépen, nyugodtan akarnak élni, egyre kényelmesebben.
  Ez minden bűnük.
  Illyés Gyula: Pusztulás - Uti jegyzetek (1933 július)
 8. 8
  Kovacs
  2018. április 20., péntek 18:35
  Na jó, hülyéskedünk itt össze-vissza, de amit ez a manusz itt tulajdonképpen állít ezzel szerződéses izével, jelenti azt, és nem mást, hogy belepiszkál és kétségbe vonja a nők önrendelkezési jogát. Remélem holnap az összes nő kivonul és elküldi a...mielőtt még tényleg kormányt alakít.
 9. 9
  tiszapolgári
  2018. április 21., szombat 08:30
  8

  A hülyéskedést Orbán kezdte azzal, hogy minimum 30 évig akar min. elnök lenni.
  Az pedig, hogy majd pont ő fogja meghallgatni a nők véleményét, vicc.
 10. 10
  Kovacs
  2018. április 21., szombat 10:18
  9: Vicccöcöcö.
  Vicceskormány viccesnéppel
  Viccből szülő vicces nőkkel.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk