Tombol az orbánista holdudvar: újabb kurzusértelmiségi szállt bele Esterházyba

  • narancs.hu
  • 2018. július 17.

Villámnarancs

Schmidt Mária embere után most a Demokrata főszerkesztője.

Pár napja a Terror Háza kutatási igazgatója dobta fel a labdát Bolgár György műsorában, és őszintén szólva már kezdtünk csalódni a láthatóan súlyos frusztrációkkal küzdő kormánypárti értelmiségben, hogy miért nem állnak be a sorba, amit Békés Márton megnyitott a Klubrádióban, hogy ti. Esterházy Péter nem is volt olyan nagy író, felejtsük el a klisét, blablabla.

Schmidt Mária mellett Békés Márton (már aki nem L. Simon)

Schmidt Mária mellett Békés Márton (már aki nem L. Simon)

Fotó: MTI

De végül is nem kellett csalódni, hiszen van Mészáros Lőrinc tévéjében egy fantasztikus műsor, a Sajtóklub, ahol most Bayer Zsolt hiányában is jócskán akadtak izgalmak!

Például ott ült Bencsik András, aki nyomban felült a Békés Márton által indított aljas és zavaros hülyeségvonatra, és a kormány iránt elkötelezett fiatalemberre licitálva már azt mondta a kormány iránt talán még inkább elkötelezett Demokrata főszerkesztője (via hvg.hu), hogy:

„Azt hiszem, Esterházy Péterről majd kideríti az utókor, hogy igazából egy jelentéktelen, manírista szereplő volt, nem volt igazán nagy.”

Mindenesetre köszönjük Békés Mártonnak, hogy egy ilyen igényes vitát elindított, nagy szüksége volt erre az országnak! Kíváncsian várjuk a többi fideszes apparatcsik hozzászólását. A színvonal már az elejétől kezdve adott.

 

Neked ajánljuk