Úgy terjed a sorosozás kelet felé, mint a kanyaró

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 14., 16:51
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Victor Ponta tehetséggel felkapaszkodott a sorosvonatra. Vajon miért?

Lehet, mára eljutott oda a köztévé, hogy nem talál több olyan kormányközeli arcot itthon, aki egy rendeset sorosozna; de lehet, hogy épp ellenkezőleg, kiterjesztik a sorosozók körét. A minap ugyanis az M1 a szomszédba ment, hogy valaki aznap is kiáltsa ki Soros Györgyöt az ördögnek.

Victor Ponta bukott román kormányfőt interjúvolták meg, aki mondandója alkalmával épp azokat a kommuniációs paneleket nyomatta, amiket a magyar kormány folytat a "Soros-hálózattal", "álcivil szervezetekkel", "idegen érdekekkel" kapcsolatban.

false
Ponta egy régebbi nyilatkozatára utalva elmondta, szerinte mekkora befolyással rendelkezik Soros György magyar származású amerikai üzletember a térségben: "Az 1989 utáni új demokráciákban párhuzamos hatalmi rendszerek épültek ki, amelyeknek normális körülmények között nem kellene beavatkozniuk a politikába, mégis bizonyos hatalommal rendelkeznek, és az emberekbe való befektetésekkel harcolnak a politikai hatalomért."
Ám ez hagyján, Románia is igen nagy bajban van, mert "a politikusok demokratikus küzdelmén túl megjelentek az úgynevezett civil társadalom képviselői, és amikor alaposabban megnézed, rájössz, hogy ugyanott képezték őket, és – ha nem is ugyanaz a személy, de – ugyanaz a szervezet pénzeli őket".
Ponta a ráutaló kérdésre persze azt se zárta ki, hogy simán lehet, a "Soros-féle hálózat" közvetve vagy közvetlenül szerepet játszott a megbuktatásában is. Hát, ki más?
Jó lesz a román civileknek résen lenniük, a hülyeség ragadós, és úgy tűnik, immár az elmebaj is ragályos.
szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 14., 16:51
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  szegedi789
  2017. április 14., péntek 19:05
  2, tiszapolgári
  Ha Janukovics előkerülne, akkor feltétlenül tegyenek egy mikrofont Medvegyev kacsáinak csőre elé is. :) Dutertét már nem kell szóra bírni, mert tele lenne az anyag kurvaanyázással és bazdmegekkel, amit egy ilyen nemes lelkületű közszolgálat nem tolerálhat. Egyem a kis hazudós szívük!

  Románozás mint politikai fegyverrel meg mi a fene lesssszz ??? Medgyessytől Alföldiig tartott csak? CEU meg nem kellene az erdélyi értelmiség kineveléséhez? Vagy a nem nacionalista román értelmiség megteremtéséhez? Kiscica csak elvitte azt a nagy "nemzetstratégiát"? Milyen törvény is lesz a példa magyar intézmények beszántásához ? Ki is vetette ezt föl ? Sajnos 10 székelykapu, 10 székelyvicc illetve 10 tőkéslászló se lesz elég, hogy megfelelő szavakkal jellemezzük lezüllött közszolgálati médiánk színvonalát...

 2. 4
  Gxuri49
  2017. április 14., péntek 18:38
  még a végén néhány szomszédos (trianoni) országgal csak azért köt orbán örök és megbonthatatlan barátságot, mert mindannyiuk közös ellensége Soros György. Szerintem erre még maga Soros sem számított :-)
  Ahogy elnézem, a diktátorok közös jellemvonása, hogy kipécézik azt a személyt aki alkalmas számukra a "haza ellenségének" és azt szajkózva remélik a következő választáson való győzelmet, miután az elbutított nép nem vészi észre, hogy a haza ellensége nem Soros György (vagy a civilek), hanem maga a diktátor, hívják azt pontának, putyinnak, vagy éppen orbánnak!
 3. 3
  Juliusz
  2017. április 14., péntek 18:32
  Felkészül: Janez Jansa.
 4. 2
  tiszapolgári
  2017. április 14., péntek 17:51
  A Híradónak Orbán Viktor és Victor Ponta mellett Viktor Janukovicsot is feltétlenül meg kellene szólaltatna. Úgy lenne kerek egész.
 5. 1
  Kovacs
  2017. április 14., péntek 17:24
  Egy szintén korrupt politikusnak mi más is jutna az eszébe. Párthovatartozástól függetlenül.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk