Végre kiderült, melyik a legjobb magyar hetilap!

  • narancs.hu
  • 2014. február 1.

Villámnarancs

A Rogán Antalhoz zavarba ejtően közel álló City magazin kinyilatkoztatta, melyik „hazánk legszínvonalasabb hetilapja”. Ne izguljanak, nem a Magyar Narancs.
false

 

Fotó: Facebook

A Belváros után az I. kerület postaládáiban is elkezdtek gyűlni az ingyenes City magazin példányai. A Szabad médiát Európában Facebook-csoport igen frappánsan ismertette az egyik lapszám tartalmát:

Címlapon: Rogán Antal és Orbán Viktor
Itthon rovatban: Rogán Antal és Orbán Viktor
Sztárvilág rovatban: Rogán Antal

Az egyik cikk felvezetőjében lettünk figyelmesek a bátornak, sőt kifejezetten vakmerőnek ható állításra, hogy melyik is volna a legszínvonalasabb magyar hetilap. A rezsicsökkentés ellen harcoló balliberális lapok nyilván szóba sem jöhetnek, és a City magazin szellemiségét ismerve mi egyből a Heti Válaszra vagy a Demokratára gondoltunk. De nem!

Már a cikk címénél – „Forró volt a hangulat a Belvárosban” – gyanakodnunk kellett volna, de aztán az első mondat eloszlat minden kétséget: „Hazánk legszínvonalasabb hetilapja, a HOT! az év zárásaként ünneplésre hívta hazai sztárjainkat. Az egyik belvárosi szórakozóhelyen olyan illusztris vendégek tették tiszteletüket, mint például Medveczky Ilona, Kovács Ágnes vagy Vastag Csaba, de nem hiányozhatott a meghívottak közül Rogán Antal és felesége, Cecília sem.”

És igen, van az a szellemi közeg, ahol a HOT! a legszínvonalasabb folyóirat. Ebből a közegből pedig valóban nem hiányozhatott Rogán Antal sem. A polgármester, aki korábban közpénzből állított szobrot egy bulvárlapnak.

Figyelmébe ajánljuk