A bicskei gyermekotthon áldozatára emlékezik Simon Kornél zenekara

  • narancs.hu
  • 2024. április 14.

Zene

A Buborék című dal klipjével a 2019-ben öngyilkosságot elkövetett Horváth Szabolcsnak állítanak emléket. 

A színész-rendező zenekara, a Boughris együttes Buborék című dalának klipjében az intézmény egykori lakójára, a gyermekotthonban történt bűncselekmények egyik áldozatára utal a zárókép. Horváth Szabolcs 2019 szeptember 6-án önkezével vetett véget az életének a bicskei vasútállomáson.

„A történetről fut most egy filmsorozat a nyilvánosság előtt.

A forgatókönyv alapján ennek a sztorinak a 19 évesen tragikusan elhunyt fiatalember a főszereplője, de mire a képernyőre került a mozi, kimaradt belőle.

Helyette számos mellékszereplő díszeleg a plakátokon, elnökök, politikusok, vallási vezetők, megmondóemberek, influenszerek sorakoznak a vörös szőnyegen” – írja közleményében a zenekar.

A zenekar klipjeit készítő Kovács Dániel teljesen szabad kezet kapott a dalszerzőktől. A filmes szakma 24 éves ígéretes hazai tehetsége a Prague City University hallgatója.

A bicskei gyermekotthonban történt szexuális bántalmazások részleteiről itt írtunk:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk