Határidőre leadta ajánlásait Juhász Péter

  • narancs.hu
  • 2024. május 6.

Belpol

A HVB korábban érvénytelenítette az ajánlásait a polgármesterjelöltnek. 

„Jelentem, minden tévhírrel szemben, rendben, normális határidőre minden jelöltem és én is becsekkoltam. A mai naptól a csapatom minden tagja egyéni képviselőjelölt az 5. kerületben, én pedig polgármesterjelölt vagyok” – írja a Facebookon Juhász Péter. 

Mint ismert, a Helyi Választási Bizottság első körben érvénytelenítette a 304 érvényes aláírásából 45-őt, ezért nem volt meg a szükséges ajánlása Juhásznak az induláshoz. Juhász akkor azt mondta, megvannak a szükséges ajánlóívek, de azokat részletekben juttatja el a választási irodába. 

 

 

A visszatérő politikust a Momentum, a DK, a Mindenki Magyarországa Néppárt, a Nép Pártján és a Párbeszéd jelölte, miután a Kutyák kihátráltak mögüle. Juhász az V. kerületi előválasztás győztese, miután megverte Kovács Alex Gábort a nem túl nagy érdeklődésre számot tartó előválasztáson. Ellenfele a Fidesz jelöltje, a címvédő Szentgyörgyvölgyi Péter lesz, aki mellett Orbán Viktor buzgón kampányol.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk