A közmédia 30 millió forintért keres tapsolókat a műsoraiba

  • narancs.hu
  • 2022. július 27.

Belpol

Közbeszerzéssel keresik a közönségszervező céget, amely alkalmanként akár 200 tapsolót is tud biztosítani.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 12 hónapos szerződéssel, összesen 30 millió forintért keres közönségszervezéssel foglalkozó céget, amely alkalmanként akár "200" tapsolót is biztosít a közmédia műsorai számára - írta meg az Átlátszó.

A közpénzből működő, éves szinten 130 milliárd forintból gazdálkodó közmédia a kiírt pályázat szerint a nyertes cégtől a tapsolók életkorát és nemét is meghatározhatja. A keretszerződéshez az MTVA közbeszerzési eljárásban.

A keretszerződésben felkínált összeget, tehát az évi 30 millió forintot elvileg az elmúlt egy év tapasztalatai alapján becsülték meg, és a felhívás szerint a szolgáltatást olykor külső helyszínen, de többnyire a Budapest, Kunigunda útja 64. szám alatti székhelyén működő stúdiókban vennék igénybe.

A tervek szerint a közönséget tapsolóként alkalmaznák, maximum napi 12 órában, és legfeljebb 200fő/nap létszámban. A nyertes közönségszervező cég feladata nemcsak a szükséges létszámű, korosztályi és nemi megoszlású tapsoló közönség biztosítása lesz a feladata, hanem többek közt a tapsolók helyszínre jutásának megszervezése, munkavédelmi oktatása és az adott produkcióra való felkészítése is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk