Betört a szegedi Fidesz-irodába, majd eldobott egy Molotov-koktélt egy férfi

  • narancs.hu
  • 2022. július 28.

Belpol

Hajnalban történt az incidens.

Csütörtökön hajnal fél ötkor érkezett a bejelentés a szegedi rendőrségre arról, hogy valaki bejutott a helyi Fidesz-irodába, írja a szeged.hu. A lap szerint az elkövető nemcsak betörte az ablakot, de be is mászott az irodába.

A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a férfit, aki idő közben Molotov-koktélt dobott el az épületben, amivel tüzet okozott. A tüzet eloltották, a 28 éves szegedi férfit elfogták és előállították.

A hírre reagált a szegedi Fidesz is, közleményükben már meg is találták a felelőst: ,,Elítéljük az erőszakot, ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy a baloldal állandó gyűlölködése sajnos időről-időre termékeny talajra hull. Ezért felszólítjuk Gyurcsány Ferencet és pártját, hogy fejezzék be a folytonos uszítást és azonnal hívják vissza a Lenin-fiúkat!”  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk