Megkezdődött Mészárosék válópere

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 16.

Belpol

A vállalkozó emberei megakadályozták, hogy az újságírók kérdéseket tegyenek fel, és előkerült egy esernyő is.

Szerda reggel megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészáros Beatrix válópere; a 444.hu munkatársai kérdéseket szerettek volna feltenni a kormányközeli vállalkozónak, de nem engedték őket a közelébe. Amikor Mészáros kiszállt az autóból, az emberei esernyővel takarták el, majd felsorakoztak, így megakadályozták, hogy az újságírók és a fotósok a közelébe mehessenek.

A 24.hu beszámolója szerint Mészáros Beatrix érkezett meg először egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel, amit Mészáros Lőrinc „konvoja” követett. A portál is megpróbálkozott, hogy kérdéseket tegyen fel, de az üzletembert „kísérői pajzsként védték”, az ügyvédje pedig közölte velük, ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a róla készült képek közzétételéhez.

Amíg a felek a bíróságon voltak, az újságírók nem mehettek be, addig várniuk kellett, amíg nagyjából fél óra elteltével elhagyják az épületet hátsó ajtón keresztül. Mészáros Lőrinc válásáról még a hónap elején számolt be az MTI.

Vége Mészáros Lőrinc házasságának

Lehozta az MTI, hogy Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál. Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla - közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben, melyet természetesen az állami hírügynökség le is hozott.

Figyelmébe ajánljuk