Fontos vizsgálatra jelentkezett be a beteg. A győri kórház válasza: decemberben jöhet

  • narancs.hu
  • 2018. április 28.

Belpol

Nem sietik el.

A Hír TV online portálja számolt be arról, hogy egyik olvasójuk csak év végére kapott időpontot egy fontos vizsgálatra, amelynek segítségével más betegségeket is ki lehetne zárni. A beteget eredetileg szemfenék vizsgálatra küldték, melynek segítségével meg lehet állapítani, hogy szenved-e érelmeszesedésben, cukorbetegségben, vagy kórosan magas-e a vérnyomása. Vagyis célszerű volna a vizsgálatot minél hamarabb elvégezni, de a Hír TV portáljának olvasója csak december 6-ra kapott időpontot a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba.

A végeláthatatlan várólistákról korábban is sokat lehetett hallani: legutóbb az RTL Klub Híradója számolt be a gyermekortopédiák több hónapos várólistáiról, de például a transzplantációs várólistákról is lehetett olvasni az elmúlt években.

Borítóképünk illusztráció!

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.