Mégis szervez választási vitát a közmédia

  • narancs.hu
  • 2024. május 10.

Belpol

Papp Dániel vezérigazgató állítása szerint hamarosan megkapják a pártelnökök a felkéréseket.

Egészen szürreális fordulatott vett a közmédia vitaügye: Magyar Péternek közleményben magyarázták meg először, hogy nem engednek a zsarolásnak, és határozottan úgy tűnt, hogy nem lesz semmiféle vita a közmédiában, ehhez képest a másik vonalon dolgozó DK-nak maga az MTVA hírhamisítási botrány miatt felbuktatott vezetője, Papp Dániel válaszolta , hogy már elkezdték a vita szervezését.

„Megkezdtük egy nyilvános vita megszervezését az EP-választáshoz kapcsolódóan. Így hamarosan pártjának elnöke, Gyurcsány Ferenc és valamennyi jogerősen listát állító párt elnöke kézhez veheti a DMSZ és MTVA hivatalos megkeresését” 

– áll a levélben, amit a DK a közmédiának küldött annak érdekében, hogy szervezzenek már végre vitát.

A DK listavezetője, Dobrev Klára szerint ezzel az elől is elhárult az akadály az elől, hogy Magyar Péter részt vegyen a Partizán által jövő péntekre szervezett jelölti vitán.

Azt még nem tudni, erre mit lép Magyar Péter, aki a héten kijelentette, tüntetést szervez a közmédiához, ha nem szerveznek vitát közte és a többi jelölt vagy a többi pártelnök közt.

A Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás korábban közölte, ő nyitott arra, hogy 2006 óta először újra fideszes politikus is részt vegyen választási vitán, de eddig egyik felkérésre sem mondott igent.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk