Nem dicsekedtek vele, de még Nemzeti áttelepítési programja is volt a kormánynak

  • narancs.hu
  • 2018. január 30.

Belpol

Talán akkor még az ENSZ nem volt Soros végrehajtó szerve.

Úgynevezett „Nemzeti áttelepítési program” is volt nemrég még Magyarországon, amely megvalósítására egy vállalkozás 80,3 millió forintot nyert el. A Kalunba Nonprofit Kft.-nek 2015-ben ítélték meg a támogatást, egy évvel később pedig az áttelepítési program értékelésére további közel egymillió forintot adtak.

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szóvivője, Simon Ernő azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a teljesen állami program során húsz szír menekült érkezett repülővel Budapestre. A menekültek egy már menedéket adó országból, Libanonból, Törökországból vagy Jordániából érkeztek.

„2015 májusában a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal kötött szerződés keretében áttelepített menekültek integrációjának támogatásáért feleltünk” – olvasható a Budapest belvárosában működő Kalunba honlapján.

Bár újabban a kormány Brüsszel mellett az ENSZ-t is igyekszik egyre inkább úgy beállítani, mintha az Soros György „veszélyes tervének” végrehajtó szerve volna, viszont úgy tűnik, hogy korábban, nem túl látványosan, de nem okozott gondot az együttműködés.

(Magyar Nemzet)

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.