Saját és élettársa gyerekét bántalmazta éveken át szexuálisan egy volt tűzoltó

  • narancs.hu
  • 2024. április 30.

Bűn

Az élettárs tudott erről, néha ő is részt vett a gyerekek kényszerítésében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a negyvenes éveiben járó férfi a saját és az élettársa kiskorú lányát is éveken keresztül abuzálta, mely cselekményekben időnként az élettársa is részt vettközölte a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

A vádirat szerint a férfi mindkét gyermeket nagyjából tíz éves kora óta bántalmazta szexuálisan, mindez addig tartott, amíg a sértettek nagykorúvá váltak és elköltöztek otthonról. A férfi élettársa is tudott a történtekről, de nem vetett véget az erőszaknak, hanem később, néhány alkalommal ő is részt vett a gyermekek kényszerítésében. Az ügyészség szerint a férfi nemcsak a gyermekeket bántalmazta, hanem az élettársát is, aki több csonttöréssel járó sérülést is elszenvedett az évek alatt. A nő a nyomozás során részben beismerő vallomást tett, míg a férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését. A rendvédelmi dolgozó jogviszonya a nyomozás kezdeti szakaszában megszűnt.

A nyomozó ügyészség vádiratában beismerés esetén – mértékes indítványként – a férfire 22 év, a nőre 12 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá azt, hogy a bíróság mindkettőjüket végleges hatállyal tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy tevékenység végzésétől, amelynek keretében kiskorúakkal kerülnének kapcsolatba.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk