Ez az ember lesz az Orbán-kormány új minisztere! – Összeszedtük Kósa Lajos 5 legsokkolóbb alakítását

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 07., 19:15
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kormánypozíciók változnak, de a minőség állandó.

Mai hír, hogy Kósa Lajost leváltják a Fidesz-frakció éléről, helyét Gulyás Gergely alelnök veszi át. Mivel a kormánypártban nincs az az idióta vagy korrupt, esetleg korrupt idióta, aki lefelé bukna, tulajdonképpen senkit sem érhetett váratlanul, hogy Kósa Lajos kapott egy tárcát. Debrecen volt polgármestere a Modern Városok Program megvalósításáért felel majd miniszterként, ha Orbán tényleg kinevezi.

Mindenki megnyugodhat, Kósa Lajos továbbra is előtérben marad, és sok-sok újságírói kérdésre fog ezentúl is hatalmas ökörségeket válaszolni. Az utóbbi néhány év alakításaiból összeszedtünk néhányat, ezek között van vicces, szánalmas, bicskanyitogató és még sorolhatnánk, mint ahogy a videókat is, de itt most csak öt plusz egy grátisz zsibbasztja le mindannyiunk agyát.

Zavarba jött az anyatejtől

„Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehetne válaszolni?” – reagált néhány éve a leendő tárca nélküli miniszter azután, hogy az RTL Klub riportere egy anyatejgyűjtő-állomás bezárása kapcsán kérdezte. Nézzék azt az arckifejezést, amikor a kérdés után csak úgy kilép a kamera elől!

Kósa Lajos nem szereti a kínos kérdéseket

Uploaded by Danzig66666 on 2014-01-06.

Lepattant a fémkupak

Felejthetetlen Kósa egyik 2014-es alakítása, amikor a fémkupakokat hívta segítségül, hogy elmagyarázza, milyen változásokat is hozhatnak az emberek életben az adózással kapcsolatos módosítások. Gyötrelmes másodpercek voltak, amikor azt magyarázta, hogy szerinte azért nem lesz rosszabb az embereknek, mert „Az árak, a szolgáltatás adóztatását, a jövedék esetében, a fémkupak esetében, amelyek termékként jelentkeznek, és az olyan környezetvédelmi szempont, hogy a fémkupakoknak az ügyében fellépve próbáljuk meg ezt a szemetet csökkenteni”. Szerencsére ez a pár másodperc is megmarad az örökkévalóságnak.

Kér tolmácsot? – Kósa Lajos hihetetlen dolgokat mondott!

Uploaded by ATVzrt on 2014-11-19.

Tuszu, tuszi, huti

A politikus 2015-ben a rendészeti bizottság ülésén a ruandai népirtásról szeretett volna mondani valamit, de nem sikerült megbirkóznia két törzs nevével. „Hut, huti, tuszu, tuszi, huti” – nem soroljuk tovább. Egyébként a helyes megfejtés a hutuk és tuszik volt.

Kósa Lajos: Tuszi Huti

Kósa Lajos legújabb gyöngyszeme

Amikor lefagyott Habony miatt

Kósa Lajosról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy szűkszavú lenne. Azonban van, amitől neki is eláll a szava, legalábbis ezt lehetett látni akkor, amikor 2016-ban a 444.hu újságírója Habony Árpádról faggatta. A már csak néhány hétig frakcióvezetőt azután kérdezték, hogy néhány nappal korábban azt nyilatkozta: van olyan kérdés, amelyben hallgat Habonyra, majd egy példát is említett:

„Árpád azt mondja, hogy a pusztán provokatív újságírói kérdésekre nem kell válaszolni.”

Hogy ezt mennyire sikerült alkalmaznia a parlamenti sajtótájékoztatón, kiderül a lenti videóból.

Kósa Lajos szava elakadt, amikor Habonyról kérdeztük

Ne válaszolj provokatív kérdésekre, tanácsolta Kósa Lajosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének Habony Árpád „folyosói beszélgető” minőségben. http://www.444.hu https://www.facebook.com/444.hu

Brüsszel áll

Kósa Lajos azt hitte az egyik májusi sajtótájékoztatója elején, hogy stand-up esten van. Miután megkapta a kérdést, hogy Orbán Viktor brüsszeli útjával függ-e össze, hogy hirtelen eltűntek az „Állítsuk meg Brüsszelt!”-plakátok, féktelen baromságokról kezdett el beszélni, persze direkt, miközben azt hitte, hogy vicces.

Stand-uposokat megszégyenítő műsort adott Kósa a brüsszeles kampányukról

Kósa Lajos mai sajtótájékoztatóján arra a kérdésre is válaszolt, hogy vajon Orbán Viktor brüsszeli útjával függ-e össze, hogy hirtelen eltűntek az „Állítsuk meg Brüsszelt!" plakátok. Iratkozzon fel csatornánkra: https://goo.gl/uo2kim Látogasson el oldalunka: http://www.atv.hu/ Facebook: https://www.facebook.com/atv.hu

Grátisz! Ilyen az, amikor Kósa Lajos viccet mesél. Jó, mi?

Kósa Lajos viccet mesél

Kósa Lajos viccet mesél – Coub – GIFs with sound by chromic

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 07., 19:15
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  alterego56
  2017. szeptember 09., szombat 03:52
  Bűn buta ember. Képtelen értelmes válaszokat adni nem is túl bonyolult újságírói kérdésekre. Ehelyett töltelék dumával igyekszik húzni az időt hogy ne tudjanak többet kérdezni tőle. Az a gyanúm hogy sok esetben magát a kérdést sem érti. Föl nem tudom fogni hogy voltak képesek a debreceniek négy cikluson át a polgármesteri székben tartani. De ez őket is minősíti.
 2. 5
  rworse
  2017. szeptember 08., péntek 10:44
  "Skoda elvtárs a beszédében kiemeli: A beszédemben kiemelem, hogy nagyn irt nagyon értékelem a tényeket, a jelentőségét, hogy a találkozó... hhh eltárs beszédében kiemeli, és nagyra értékeli annak a tényeknek a jelentőségét, hogy a találkozón, találkozó alkalomra, hogy mély elvtársi és baráti kapcsolatot szövődjék, a fehér asztalnál művészek és a munkások, értékelő művészek és a munkásokat élt élére... keltő munkások között. A beszédben aláhúzzuk a vélemény, hogy minden bizonnyal mint a művészek mind a munkás elvtársak hogy mind két és fél... ...bamm... ...mi ez... A beszédben aláhúzza véleményt hogy mind bizonnyal művész hogy mind munkáselvtársak hogy mind két fél hasznosítani tudja majd ennek a baráti találkozónak élményeit, tabasztalatiiit, a melynek a Skodaelvtárs a maga a párbizottság kezében sok siker és erő egészséget kíván. Elvtárs beszédében kiemeli. És nagyra értékeli annak a tényeknek és jeletőségét hogy találkozó alkalomra hogy mély elvtársi és baráti kapcsolat szövődjék. A fehér asztal művészek és munkások a munkások értékelő a művészek és munkásokat értékelések keltő munkások között. A beszédben el... aláhúzza a véleményt... hogy minden bizonnyal mind művészek mind munkás elvtársak hogy mind kétféle hasznosítási... tudja... hogy majd ennek a barátt találkozónak élményeit tapasztalait, amelyhez a Skoda elvtárs a maga a párbizottság nevében sok siker erő egészséget kíván..."
 3. 4
  tiszapolgári
  2017. szeptember 08., péntek 08:10
  Valakicske

  És nemcsak a butaságuk elképesztő, hanem az a komplexusaikból adódó pökhendiségük, sértődékenységük is. A lekezelő attitűd, amivel Kósa és a többiek a nem a szépet és jót megíró, hanem okvetetlenkedő újságírókkal és a köznép haszontalan rétegeivel bánnak, az én szememben még inkább megbocsájthatatlan, mint a butaságuk.
  De ami még ennél is érthetetlenebb, az tényleg az, hogy hogyan választhattak egy ilyen ügyeskedő fazont több cikluson át polgármesterré a debreceniek.
 4. 3
  szegedi789
  2017. szeptember 08., péntek 00:36
  Mr Bean agyhalál után...
 5. 2
  Valakicske
  2017. szeptember 08., péntek 00:23
  Még mindig képes vagyok elszörnyedni ezeknek (fideszpotentátok) a mérhetetlen butaságán.
  Ez a Kósa egy rendes országban, nem hogy polgármester nem lehetett volna - mert valamirevaló ember nem szavaz rá, ha egyszer is hallotta beszélni! -, hanem egyáltalán, a mentalitása, képességei alapján mostanság a Sarki Róka bohócaként támasztaná a pultot és inná a kevertet, négyzetméterszámra.
 6. 1
  tiszapolgári
  2017. szeptember 07., csütörtök 20:56
  …sa Lajos elvtársat, érdemei elismerése mellett, más, fontos beosztásba…

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt