Andy tévéje beismerte, hogy hazudott, majd jött a Csonthülye, és helyére került minden

  • narancs.hu
  • 2017. július 2.

Fekete Lyuk

Rájár a rúd a lakájmédiára.

Lassan már a szemünk se rebben, amikor egy-egy kormányközeli újság olyasmit tud, ami még meg sem jelent a hivatalos híradásokban, de az sem meglepő, amikor az úgynevezett hír nettó hazugság csupán.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Pesti Srácok úgy állította tényként valakiről, hogy csalás vádjával letartóztattak – mindezt névvel és fotóval –, hogy az egyszerűen nem volt igaz.

Bekerültek a darálóba: így még senki sem osztotta ki a fideszes lakájmédia propagandistáit

Azt már eddig is tudtuk, hogy a kormánypropaganda zsoldosait sokszor nem érdekli a valóság, de most nagyon mellé lőttek. Cserébe videóüzenetben kapták meg a magukét. Újabb cikket közölt pénteken a többmilliárdos adócsalással vádolt, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó szervezet ügyében a kormánypropaganda egyik legelvetemültebb szócsöve, a Pesti Srácok.

Az illetőről hamar kiderült, hogy ártatlan, férje videóüzenetben ment neki a Pesti Srácoknak, viszont a jól működő propagandagépezet ismét bizonyított: a Tv2 gond nélkül átvette a hírt, majd az esti Tényekben helyesbített, ugyanis más forrásaiktól utólag úgy értesültek, hogy ez megint baromi nagy kamu volt. Ezután pedig felkonferálták a Csonthülye című filmet.

Figyelmébe ajánljuk