Itt a leleplezés: az amerikai követséget is Soros György irányítja!

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 1.

Fekete Lyuk

Az Origo ezt is kikutatta!

Egy macedón újságíróra hivatkozva közölt hosszú cikket az Origo arról, hogy Soros „folyamatos beavatkozásra készül Magyarországon”. „Egy ismert macedón újságíró, Cvetin Chilimanov arról beszélt egy interjúban, hogy a magyar parlamenti választások közeledtével egyre élénkülő befolyásolási kísérletekre számít Soros György részéről. A Stop Operation Soros nevű szervezet tagja azt mondta, hogy a törekvések ellen csak úgy lehet védekezni,

ha a társadalom kellő tájékoztatást kap

arról, milyen radikális álláspontot képviselnek Soros György szervezetei” – írja az Origo, majd részletesen is kifejti, mi az, amit a Magyarországért annyira aggódó macedón kolléga megtudott.

Nos, Chilimanov szerint „folyamatos beavatkozási kísérletek lesznek a magyar országgyűlési választások közeledtével, amiket a budapesti amerikai nagykövetség, illetve más missziókhoz tartozó diplomaták szerveznek, kiegészülve

uniós tisztségviselőkkel és »furcsa üzletemberekkel«,

illetve »színlelt támadások is bekövetkezhetnek baloldali szervezetek vagy szimbolikus helyek, például emlékművek ellen, amelyeket majd megpróbálnak úgy beállítani, mintha a konzervatív párt erőszakos lenne, és elnyomná az ellenfeleit«.

Most már csak az a kérdés, mi ebben az akkora szenzáció? Nem ugyanezt szajkózza hónapok óta Kövér, Rezsi, Tuzson és a többiek?

(borítókép: Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

Figyelmébe ajánljuk