Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

  • MTI
  • 2019. április 20.

Fekete Lyuk

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat.

Az idei Belvárosi Kutyafesztivált, az Olimpia park sétányára szervezik, és rossz idő esetén május 11-én tartják meg - közölte a szervező Vigyél Haza Alapítvány az MTI-vel.

A szervezet és a kerület negyedik alkalommal rendezi meg az eseményt, hogy népszerűsítsék a felelős kutyatartást és a gazdátlan állatok örökbefogadását.

Az első nemzeti kutyajósdában a gazdákat és az állatokat Bach Szilvia színész, humorista várja pozitív jóslatokkal, majd a Stolen Beat csapata zenél a Vigyél Haza Alapítvány sátránál.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

 

A Vigyél Haza Alapítvány tizenegy éve az Illatos úti gazdátlan és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik. Gyógyíttatják, gondozásukba veszik a sérülten bekerült állatokat, majd igyekeznek felelős gazdákhoz juttatni őket. Munkájuk során eddig több mint 1000 állatot segítettek gazdához.

Figyelmébe ajánljuk

Amikor a megyei sajtó beszáll a kampányba

  • narancs.hu

Az átlag választópolgár még ma is szívesebben tájékozódik a sajtóból, sokan abban a tévhitben, hogy amit ott olvasnak, az hiteles, mert „megírta az újság”. Bemutatjuk, hogy működik ez a Somogy Online-nál a kampányban.