Szüret Extra – Nem kizárt, hogy Bajnai megszállja Magyarországot

  • narancs.hu
  • 2014. június 2.

Fekete Lyuk

Hiába őrzik Bilderbergéket, a Magyar Nemzet átlát a falon. Kezdődik az aknamunka!

A Bilderberg-csoport találkozói ugyebár arról híresek, hogy minden résztvevő titoktartást fogad, ezért mindig kevés és bizonytalan információ szivárog csak ki. Nem volt ez másként idén, a hétvégén zajlott összeröffenés esetében sem. Jellemzően ilyesféle mondatok repkedtek: „Hadiipari üzleti lehetőségekről is tárgyalhattak a Bilderberg-konferencia résztvevői az ukrán válsággal összefüggésben Koppenhágában.”

Nem kizárt, hogy a képen Bilderberg Sándor látható

Nem kizárt, hogy a képen Bilderberg Sándor látható

Fotó: Németh Dániel

A leleményes Magyar Nemzet úgy hidalta át ezt a problémát, hogy talált egy embert, aki még a találkozó előtt elmondta, miről lesz ott szó pontosan. Az interjú címében ott a lényeg: Bajnaival az élen indulhat a nemzetközi támadás hazánk ellen. Mindazonáltal tanulságos – sőt ijesztő – megfigyelni, ahogy Csath Magdolna közgazdászprofesszor magát is győzködi válaszadás közben, és a végén már minden feltételes módot sutba vet:

„Lehetséges, hogy a Bilderberg-konferencián Magyarországgal is foglalkoznak majd, és azt sem tartom kizártnak, hogy valamiféle stratégiát dolgoznak ki arra, hogyan húzzák ki az Orbán-kormány alól a szőnyeget. Itt van az európai parlamenti választások eredménye is, amelynek köszönhetően – többek között a Fidesz győzelme által – nagyon meggyengült mind a magyar, mind az európai baloldal, emiatt még a bosszúvágy is munkálkodhat bennük.

Végül itt van Martin Schulz, és az általa óhajtott európai bizottsági elnöki poszt, amelyet a Fidesz, és általa az Európai Néppárt győzelme keresztülhúzott. A baloldal revánsot akar venni, és ebben Bajnai is és Reding is partnerük, ahogy a gazdasági érdeksérelmeket elszenvedett Bilderberg-csoport is – itt összeérnek a szálak. Szóval egészen biztosan téma lesz Dániában, hogy hogyan lehet belülről bomlasztani Magyarországon. Az összehangolt támadásban valószínűleg központi szerepet kap a média is, hiszen annak nagy része szintén a globális pénzelit kezében van. Ezért jól teszi az Orbán-kormány, ha fölkészül, nem hagy támadási felületeket, és összefog a társadalommal, mert kezdődik az aknamunka.”

Figyelmébe ajánljuk