Az azeri balta a te fejedet veri be

  • narancs.hu
  • 2014. november 11.

Hírnarancs

Elnököm, Vida Ildikó találkozása André Goodfrienddel, Orbán Viktor találkozása Ilham Alijevvel, szerencsésebbek találkozása a libacombbal. Márton-napi híreink.

Goodfriend a Vida-találkozóról. Nem számított arra, hogy része lesz az önreflektív humor újjászületésének – írta a Twitteren André Goodfriend amerikai ügyvivő a Vida Ildikóval lezajlott találkozójáról. André Goodfriend amerikai ügyvivő a Twitteren reagált a Vida Ildikó NAV-elnökkel lezajlott találkozójára – illetve részben a találkozó utóéletére is. Valaki azt írta neki, vicces volt, ahogy a Szabadság téren találkozott Vidával, mire Goodfriend azt válaszolta, régóta észlelte már az önreflektív humor jelentőségét, arra viszont nem számított, hogy része lesz az újjászületésének. „De bármi megtörténhet” – tette hozzá.

false

 

„Azerbajdzsánban és Magyarországban közös, hogy mindkettő világos stratégia mentén irányított, vezetett, helyes irányba fordított ország.” Olvasson azeri témájú Narancs-cikkeket:

Barátunk, a baltás gyilkos esete – Örmény szemmel. Hayk Demoyan az örmény kormány megbízásából jelen volt Ramil Safarov budapesti perének tárgyalásán. Két éve válaszolt az ügyet és összefüggéseit firtató kérdéseinkre.

A szerk.: Éljen Alijev! Éljen Orbán! Árulás. Az örök és megbonthatatlan magyar–azeri barátság kétségtelenül legemlékezetesebb mozzanatára emlékezünk e történelmi távlatokat nyitó írásunkkal.

Éljen Alijev! Éljen Alijev! Lapunk nagy szeretettel és egy kedves közös emlék felidézésével köszönti a testvéri Azerbajdzsán elnökét, a hazánkba látogató Ilham Alijev elvtársat, a Kaukázus tigrisét!

Itt járt Baltazár. Nézegessen nagy vezetőket!

false

 

Fotó: Narancs

Figyelmébe ajánljuk