Kiütés Veszprémben – Tüntetés lesz újra

  • narancs.hu
  • 2015. február 22.

Hírnarancs

Hazánkba érkezett Schwarzenegger, Kövér lelép, Gyurcsány viszont nem. Orbán elmehet… Az istenről meg kiderült, hogy istennő. Vasárnap, Veszprém napja.

Veszprémben győzött Kész Zoltán

Egy tipikusan és történelmileg meg mindenhogy jobboldali város mutatott utat Orbán Viktornak: kívül tágasabb. Navracsics Tibor helyére a baloldal jelöltjét úgy tízszázalékos különbséggel bírták megválasztani. A Jobbik, Magyarország második pártja harmadik lett, tehát nekik is lesz min korrigálni, legfőként az arcuk méretének tekintetében. A negyedik helyen végzett viszont Schiffer András kisvállalkozása, bizonyos LMP bt., nagy örömre azonban Schifferéknél sincs ok, hisz a parlamenti küszöbnek megfelelő értéket épp alulról szagolja a jelöltjük. A győztes és jelölő szervezeteik mindebből a napnál is világosabban láthatják, hogy itt az ideje hozzálátni a munkához. Nos, hátha e siker megadja a lökést nekik ahhoz, hogy igazi és hatékony ellenzékké váljanak.

false

 

Fotó: MTI

Tüntetés lesz Pesten

A Népszabadság írta meg, hogy mire készül Juhász Péter V. kerületi képviselő. A belvárosi ingatlanmutyi ostora tüntetést gründol, konkrétan nőnapon, március 8-án vinné utcára a Rogán bűnein fölhorgadó népséget, katonaságot. „Az Együtt társelnöke ezt szombati, az NNI épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján jelentette be. Emlékeztetett arra, hogy december 29-én tett feljelentést különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás gyanúja miatt, ugyanis a Belvárosban »feltűnően olcsón« adják el tömegével az ingatlanokat.”

A Fidesz ma is inkább Gyurcsánytól rettegett, ahelyett, hogy Késztől félt volna

A DK tegnap elnököt választott, persze Gyurcsányt, majd’ a nénikémet! Volt gitár meg minden, ahogy szokott. Fel sem tűnt volna, ha a Fidesz nem rinyál tőle annyira: „Gyurcsány Ferenc nem veszi tudomásul, hogy a magyarok nem kérnek többet sem belőle, sem a szélsőséges politikájából. Gyurcsány még mindig hatalomra tör, és újra megválasztatja magát” – áll a honlapjukra kitolt közleményben. Az orvos azt mondja, ez sose fog már nekik elmúlni: minden árnyékra összerezzennek, s azt suttogják elhaló hangon, hogy Gyugyugyu…

false

 

Fotó: MTI

Kövér László Szaúd-Arábiáig szalad

Ugyancsak a fidesz.hu-ról tudtuk meg, hogy a házelnök lelép. OK, addig sincs itt. A házelnököt Rijádban fogadja Abdullah bin Mohamed bin Ibráhim Al-Sejh, a Súra Tanács elnöke, Mukrin bin Abdulaziz Al Szaúd herceg, trónörökös, találkozik Fejszál bin Bandar bin Abdulaziz Al Szaúd herceggel, Rijád tartomány kormányzójával, továbbá megbeszéléseket folytat gazdasági és kereskedelmi cégek vezetőivel.

Önök szerint miről beszélgetnek majd? Hacsak nem az időjárásról.

Merkel és Putyin után újabb magas rangú vendég érkezett

Ma hazánkba látogatott Arnold Schwarzenegger egykori testépítő, későbbi filmsztár, Kalifornia exkormányzója. Valami haknit nyom, melynek során a sikeres életről tart jó pénzért előadást. A dolgot némileg beárnyékolja, hogy az észosztásra az ilyen bónuszos helyeken lehetett mélyen leszállított áron jegyet venni.

Az isten istennő

Nyilván ez lenne ma a főhír, de hát Veszprém az mégiscsak üt mindent. Az a helyzet, hogy az ír pap halott volt háromnegyed óráig, találkozott az istennel, meglátta, hogy nő, és feltámadt. S ez tök komoly, olvassák el.

Figyelmébe ajánljuk