Simon és Rogán ingatlannal kavar, Orbánt elküldték a búsba

  • narancs.hu
  • 2014. március 31.

Hírnarancs

A Fidesz frakcióvezetője kapkod, Simon Gábor puttonya megint nőtt. Orbán Viktort helyre tették, a Vörösmarty mozi pedig bezárt. Ez történt hétfőn.

Ingatlanügyileg lehet a leginkább megragadni ezt az amúgy igen kellemes hétfőt – tudniillik a nagykoalíció ma ingatlanhírekben köttetett!

Simon Gábor például a feleségére íratta több ingatlanját, amikor már forró lett a lába alatt a talaj – írta az mno.hu. A kis ravasz! Vagy inkább seggfej? Mit hitt a csávó, de komolyan?! Hogy ilyen egyszerű lesz kimenekíteni mindent? Ő benn marad, a lóvé meg kijön? A megint jól értesült Magyar Nemzet egyébként szombaton és hétfőn is arról számolt be, hogy a hatóságok újabb, Simonhoz köthető külföldi bankszámlákra bukkantak. E szerint a volt MSZP-elnökhelyettes öt eltitkolt bankszámlával rendelkezik Magyarország mellett Ausztriában és Svájcban, amelyeken több százmillió forintos forgalom bonyolódott 2008-tól kezdve.

De akkor meg mit hitt Rogán Antal?

Hogy összevissza lehet hazudozni arról, mekkora lakása van? Hogy nem derül ki, hogy tologatja a dolgokat? Hogy nem nyilvánvaló, mit jelent, ha folyamatosan módosítgatja a vagyonbevallását? Egy közgazdász? Tényleg? Na ne, ezt csak a vérző Fidesz-zombik veszik be! Merthogy ma is nőtt egy kicsit a Rogán-ingatlanbirodalom. Az MTI persze hallgat a dologról, mintha meg sem történt volna ez a disznóság. Ezért tartják, persze. Hogy hallgasson, ha kell.

És hát ilyen is van! A dolgozó nép küldi el a picsába Orbán Viktort. Hogy milyen kínos volt ez a jelenet abban a metrófülkében! Mennyi feszengés, hogy a miniszterelnök úrtól azt kérték, szálljon ki a vonalból. Itt megnézheti, érdemes.

Külföld: Lemond a francia kormány. Azt írja erről az origo.hu, hogy „A kormányváltás elkerülhetetlenné vált a baloldal vereségével végződő helyhatósági választások után. Ez volt az első alkalom François Hollande két évvel ezelőtti elnökké választása óta, hogy a franciák a szavazóurnák elé vonultak.”

Újra itthon: Ma bezárt a Vörösmarty mozi. Kár. Így a sor: Odeon, Hunnia, Európa, Bem, Kino. És a feltámadt Tabán! Vele is zárunk ma – holnapig.

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.