Így kell elkápráztatni a jövőbeli ügyfeleket

  • (fizetett tartalom)
  • 2020. december 7.

Interaktív

Óriáskijelzők építhetők a 4K felbontású panelekből.

Ha végre visszatér az élet a rendes kerékvágásba, ha végre úgy és ott vásárolhatnak, szórakozhatnak, illetve oda utazhatnak az emberek, ahogy és ahová szeretnének, újra fontos lesz elkápráztatni őket. Az ezt szolgáló fejlesztések megvalósítására a mostani kisebb forgalom, illetve kényszerszünet lehet a legalkalmasabb.

Ha a vírushelyzet elmúltával, enyhülésével újra visszatérnek a megszokott hétköznapok, az üzletek, szállodák, fitnesztermek forgalma átmenetileg meg is haladhatja a korlátozások előtti szintet, de már most gondolni kell azokra az időkre, amikor elmúlik a nyitást követő eufória és a szolgáltatóknak újra meg kell küzdeniük a látogatók kegyeiért. Érdemes lehet most végrehajtani azokat a beruházásokat, fejlesztéseket, amelyek versenyelőnyt adhatnak: ilyen például az arculat felfrissítése, a helyiségek és a berendezés korszerűsítése úgy, hogy az egyszerre kápráztassa el a betérőket és szolgálja az üzletmenet jobb hatékonyságát.

Ilyen jó befektetés lehet például, ha a nagyobb vendégforgalmat lebonyolító tereket a legújabb, direkt erre a célra tervezett képernyőkkel szerelik fel. A nemrégiben bemutatott LG MAGNIT üzleti kategóriás, 4K felbontású kijelzők a prémiumkategóriát és a legmodernebb technológiát képviselik. Ezek a kijelzőtechnológia fejlődésének történetében új fejezetet képviselő Micro LED-képernyők közvetlenül a panelre helyezett, alig egy mikrométer nagyságú, önálló fénykibocsátásra képes pixelekből állnak, amelyek a korábbi megoldásoknál pontosabb képmegjelenítést eredményeznek, jobb kontrasztarány és – ami a közösségi terekben különösen fontos – szélesebb betekintési szög mellett. Az LG új Black Coating technológiája — azaz a kijelzők külsején alkalmazott speciális, tükröződés- és ujjlenyomatmentes fedőréteg — révén javul a kontrasztarány és a színhelyesség, miközben a borítás védi az apró LED-képpontokat a nedvességtől, a portól és más egyéb külső hatásoktól.

 

A beépített LG webOS okosplatform révén a felhasználók könnyen navigálhatnak a számos hasznos megoldás — például az extra funkciók és előre programozott üzemmódok — között, miközben a kiváló képminőségért az LG csúcskategóriás televízióiban is megtalálható, mesterséges intelligenciát alkalmazó α (Alpha) processzor felel, amely a lejátszott tartalom típusának és forrásának azonosítása és elemzése alapján automatikusan, valós időben optimalizálja a képminőséget.

Az LG MAGNIT képernyőpanelekből egészen hatalmas kijelző is egyszerűen összeállítható. A 600 mm széles x 337,5 mm magas x 44,9 mm mély egységek között a vezeték nélküli jeltovábbítás az LG érintkezésmentes csatlakozási technológiájával gördülékenyen, zökkenőmentesen zajlik. Ez nem minden, hiszen a paneleket úgy alakították ki, hogy a kijelzőegységek ne egyesével, hanem a teljes LED-rendszer szélén elhelyezett tűcsatlakozókon keresztül, közvetetten kapjanak áramot. Ezzel az LG MAGNIT csökkenti a kábelek rendszerezéséhez szükséges időt, hiszen a kijelzőket elegendő csupán néhány, az egységek hátoldalán lévő vezetékkel összekötni ahhoz, hogy minden pixel kapcsolódjon a teljes rendszer vezérlőegységéhez és az elektromos hálózathoz. Ha pedig másutt van szükség a kijelzők alkalmazására, a technikusok könnyen szétszerelhetik és ugyanilyen egyszerűen újra összeállíthatják a paneleket.

 

Figyelmébe ajánljuk