Szüret 2021/20.

  • Narancs
  • 2021. május 19.

Interaktív

 Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Magyarország azért tudta átvészelni a koronavírus-járvány nehézségeit, mert „időben visszataláltunk a vidék gyökereihez” – mondta az agrárminiszter a baranyai Somberekben.

Az Agrárminisztérium sajtóirodájának közleményéből

 

Ha május 28-a után újra engedélyezik a lakodalmak megtartását, úgy tudjuk, ők sem várnak már sokáig, a lehető leggyorsabban összekötik az életüket, és a lagzi után, a romantikus hagyományoknak megfelelően, Mészáros Lőrinc ölbe kapva Várkonyi Andreát lépheti át az új otthon küszöbét. Úgy tudjuk, mindkettejüket felvillanyozza, hogy hamarosan egybekelnek, az üzletember teljesen megváltozott, amióta a tévés a párja.

– Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett – súgta meg lapunknak egy informátor.

Blikk

 

– A családok nemzetközi napja lesz, és arra gondolhat az ember, hogy Magyarországon a fiatal családosok joggal gondolhatják azt, hogy Magyarországon nemcsak egy nap irányul rájuk a figyelem, hiszen a magyar családpolitikát irigylik európai nyugati felén, sőt Amerikában is kértek erről tapasztalatot és tanácsokat is. Ön hogyan látja ezt?

– Ez egy bravúr, ez egy magyar bravúr. Novák Katalinnak is sokat köszönhetünk, aki a családokkal foglalkozó miniszter asszonyunk, de már 2010-től kezdődően, akkor még Matolcsy jegybankelnök úr gazdasági miniszter volt, azt az iránytűt választottuk, hogy nincs értelme a jövőt tervezni, hogyha nincsenek gyerekek, mert akkor kinek tervezzük a jövőt? A migránsoknak, a bevándorlóknak, vagy kinek?

Nagy Katalin interjúja Orbán Viktorral a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk