Ráomlott a pince három munkásra Miskolcon, ketten meghaltak

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 31.

Katasztrófa

A mentés folyamatban van.

Munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra szerda reggel Miskolcon, a férfiak nem adnak életjelet magukról, mentésük folyamatban van – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közlemény szerint a férfiak felújítási munkálatokat végeztek a pincében, amikor annak mennyezete beszakadt és maga alá temette a munkásokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai a területet lezárták – írták. Hozzátették, hogy az életjelet nem adó férfiak mentéséhez az omlásveszély miatt speciális intézkedésekre van szükség, ezeket  most szervezik.

Borsod Online-nak Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője azt mondta, hogy két férfi a balesetben biztosan elhunyt. A harmadik a leszakadt födém alatt lehet, aminek a megmozdításához bányamérnököket várnak a helyszínre.

A megyei főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk