Szüret extra: Feleslegesen vágatta le lábait egy férfi, nem kap érte egy vasat se!

  • narancs.hu
  • 2015. július 8.

Kis-Magyarország

Mert a biztosító kiszúrta, hogy azért kötötte a biztosítást, hogy csaljon. Azzal, hogy levágatja a vonattal a lábait. És levágatta! Igen, vonattal! Nem kamuzunk, ez komoly! Az év tragikomikus híre Nyírcsászárról!

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya nyomozást folytat Cs. Sándor 48 éves nyírkátai lakossal szemben csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt” – írja a police.hu. A hír így folytatódik: a „jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013 novembere és 2014 februárja között azzal a szándékkal kötött több biztosítótársaságnál baleset-biztosításokat, hogy egy későbbi időpontban önmagának, szándékosan súlyos sérülést okozzon, és ezáltal pénzhez jusson”.

Várjanak, most jön a java, a sztori felfoghatatlan része!

„Cs. Sándor 2014. július 30-án a nyírcsászári vasútállomáson szándékosan bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán, ennek következtében mindkét lába annyira megsérült, hogy mentőhelikopterrel történő kórházba szállítását követően azokat amputálni kellett.”

És lehet, hogy szegény Cs. Sándor végül még börtönbe is kerül!

„A nyírkátai lakos a végrehajtott cselekmény során a biztosítótársaságokat megpróbálta tévedésbe ejteni, abból a célból, hogy hozzájusson a majdnem egymilliárd forintos biztosítási összegekhez. A rendőrök a férfit a napokban gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja le.”

Figyelmébe ajánljuk