Irodalmi sikerlista

  • *
  • 2008. augusztus 28.

Publicisztika

Magyar Narancs, 2008. július 24. Kedves Narancsosok! Jó ötlet az irodalmi slágerlista! A szavazók személye ellen sincs kifogásom, de arra gondoltam, hogy az olvasókat is meg kellene szavaztatni témában, mert a két lista - a szakmai és az olvasói - egymás mellé helyezve szerintem elég tanulságos volna.

Persze, tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen szavaztatás manipulációt rejthet magában, ezért csak azokat a voksokat fogadnám el, amit az újságban található szavazólapon küldenek be. Jó, így is lehet csalni, de akkor legalább azzal járnátok jól, hogy a svindliben érdekeltek (szerzők, kiadók) kénytelenek annyi újságot venni, ahány szavazatot küldenek.

Üdvözlettel

Kalácska Péter

Szentendre

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.