Az Együtt feljelentést tesz Orbán reggeli nyilatkozata miatt
Szigetvári Viktor a jövőbe tekint

Az Együtt feljelentést tesz Orbán reggeli nyilatkozata miatt

  • narancs.hu
  • 2018. március 30.

Választás 2018

Orbán azt mondta: a kormányban név szerint ismerik „Soros kétezer zsoldosát”.

Nagypéntek reggelén is migránsozott egy jót a miniszterelnök úr a közrádióban. Nem csak azt mondta el Orbán, hogy a migránsok a húsvétot is elvennék a keresztényektől, de azt is elismételte, hogy Magyarországon Soros Györgynek mintegy 2000 fizetett ember dolgozik azért, hogy a Fidesz megbukjon, és migránspárti kormány léphessen a helyére. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy a kormányban pontos, név szerinti listájuk van erről a 2000 emberről.

Az Együtt közleményben reagált, ebben azt írják: Szigetvári Viktor feljelentést tesz különleges személyes adattal való visszaélés gyanújával Orbán Viktor reggeli nyilatkozata miatt.

„Ma reggeli interjújában Orbán Viktor arról beszélt, hogy személyre bontott, 2000 fős listája van az általa Soros-ügynöknek bélyegzett civilekről. Az Együtt álláspontja szerint ez kimeríti a különleges személyes adattal való visszaélés és a jogosulatlan tiltott információgyűjtés büntetőjogi tényállását. Éppen ezért Szigetvári Viktor feljelentést tesz.” Szerintük Orbán Viktor „őrült hazugságaiba burkolva kelt gyűlöletet ártatlan emberek ellen”.

„Azért kell leváltani a kormányt április 8-án, hogy a szabadság újra megerősödjön hazánkban, vége legyen végre a gyűlöletkeltésnek, a jogosulatlan tiltott információgyűjtéseknek és a kormányzati fenyegetéseknek” – írják.

Figyelmébe ajánljuk