Orbán Viktor már a határon túl is csak riogatni tud: annyi lesz nektek is, ha bukunk

  • narancs.hu
  • 2018. március 27.

Választás 2018

Tessék jó helyre szavazni!

Orbán Viktor hétfőn Szabadkán járt átadni a felújított zsinagógát, s ennek apropóján interjút adott a helyi Pannon RTV-nek.

Hangsúlyozta, meg kell védeni az elmúlt nyolc év eredményeit, meg kell védeni a nemzeti keretekben való gondolkodás nagyszerűségét, eredményeit és jövőjét, és közben meg kell védeni a keresztény hagyományainkat is, hogy Magyarország magyar ország maradhasson.

„A magyar veszélyeztetett fajta – fogalmazott a miniszterelnök. – Olyan közösség vagyunk, hogy ha egy-egy választást elszúrunk, abból nagy baj tud keletkezni.”

Orbán emlékeztetett arra, hogy a 2002-es választást a Fidesz elveszítette, pedig úgy érezték, sikerült az országot jó pályára állítani. A 2002–2010-es időszakot a magyar történelem legnehezebb korszakaihoz sorolta a kormányfő, úgy fogalmazott, hogy az internacionalista kormány inkább „lerúgni akarta a határon túli magyarokat saját magáról”.

Orbán beszélt még migrációról, bevándorlóországról, a keresztény kultúra védelméről, szóba hozta a kivándorló zsidókat, meg Szerbiáról mint az Európai Unió hozzáadott értékéről értekezett.

(MTI)

 

 

Figyelmébe ajánljuk