Nem fogják elhinni, mire gerjed Széles Gábor az ufóknál is sokkal-sokkal jobban

  • narancs.hu
  • 2016. július 31.

Villámnarancs

1 ufózásra jut 11 izé… na, mi is?

„Különös videófelvételt osztott meg Facebook-oldalán Széles Gábor, Magyarország 4. leggazdagabb embere, az Ikarus és a Magyar Hírlap tulajdonosa” – írja a Bors, és aki csak egy kicsit is ismeri Széles tudományos-technikai érdeklődését, cseppet sem lepődik meg azon, hogy a felvételen egy „semmiből előbukkanó” ufó látható.

Az egész tulajdonképpen szóra sem érdemes, a Bors is valószínűleg csak az uborkaszezon miatt ugrott Széles Facebook-oldalára, hátha találnak valami. Hát, találtak.

Azt viszont úgy látszik, nem vették észre, hogy Széles már nem az ufókra gerjed istenigazából. Pénteki 20.05 órás csészealjas posztját ugyanis 11 „migráns témájú” poszt („Majdnem lefejezett egy magyar orvost egy Allah Akbarozó migráns”, „Két szír migráns halálra kínzott egy zenészt Ausztriában, hogy elárulja hol a pénze”, „Allah Akbarozó muszlim prédikátor támadt a birminghami rendőrre” stb.) előzte meg, olyan hiteles forrásokra támaszkodva, mint a meteon.org vagy a polusonline.com.

A legnagyobb bravúr mégis az, hogy Széles ezt a 11 posztot 1 és negyed órán belül tette közzé – na ezt nevezik elszánt küzdelemnek!

Ami után a sajtómágnás rajongói valóban tényleg megérdemelnek egy igazi ufót is.

Figyelmébe ajánljuk