film

A rólad alkotott kép

Visszhang

Micsoda kor ez a miénk!

Ma már mindenkiből lehet kapós és irigyelt típust csinálni. Ebbe a mindenkibe pedig beletartozik a negyvenes szingli anyuka is. A feszes testű húú! lányok ideje lejárt, ha egy huszonéves fiúbanda frontembere egy unalmas kertvárosi anyukára gerjed rá, akkor az onnantól felső polcos termék, ez kétségtelen. Arról egyelőre nincs információ, hogy ez a gyakorlat mikorra ültetődik át a mindennapokba, de ahogy a nerdökből menőt tudott csinálni az Agymenők, úgy nem kizárt, hogy pár év múlva valóban a MILF lesz az új szőke tinilány a randizás húspiacán – már feltéve, ha az illető úgy néz ki, mint Anne Hathaway.

Solène a tinédzser lányát kíséri a Coachellára, amikor a mosdóba menet eltéveszti az ajtót, és az esemény legfontosabb fellépőjével, az August Moon énekesével találja szembe magát. Talán csak a magukon könnyítés varázsa, de mindketten azonnal érzik a szikrát, és szerelmük elindul a maga re­gény­adaptált álomútján. A fiú a fesztivál végeztével megtalálja a nőt a galériában, ahol dolgozik, és megveszi az összes kiállított darabot, remélve, hogy cserébe Solène elkíséri őt a turnéjára…

Nem biztos, hogy egy huszonéves fiú szerelme megér annyit, hogy végighallgassuk érte a borzalmas dalait, ahogy ez a film sem biztos, hogy megéri, hogy két órára azt érezzük, hogy kellünk még. Az edukáló jellegéért azonban mégis érdemes lehet a megnézésre, mert a megcélzott korosztálynak pontos és szemléletes demonstrációt ad az általuk talán kevésbé ismert „cringe” kifejezésre.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk