Visszhang: tévésorozat

Az agyturkász a szomszédból

  • SzSz
  • 2021. december 8.

Visszhang

Exmostohatestvér a Spinédzserekben, Phoebe szerelme a Jóbarátokban, Hangya, a szuperhős a Marvel-univerzumban, a világ legszexibb férfija a People magazin szerint.

Paul Rudd sok minden volt már, de talán most először szabadult meg a lassan terhessé váló szimpatikus szomszéd srác skatulyájától. Dr. Ike, a pszichológus szerepében ezúttal is nagy dumás és megnyerő, de a sorozat épp azt mutatja be, hogy mi rejlik az ezerkarátos mosoly mögött.

Marty Markowitz 1981-ben kezdett el terápiára járni Dr. Isaac „Ike” Herschkopfhoz. Szülei halála, a tőlük örökölt textilgyár vezetése körüli gondok, viták a testvérével, önértékelési zavarok és túlzott félénkség – volt min dolgozniuk. Dr. Ike azonban hamar túllépte azt a határvonalat, ami a pszichológus és kliense között húzódik, és egyre erősebben kontrollálta szegény Martyt: elszigetelte barátaitól és családjától, átvette az irányítást családi cége felett, sőt egy idő után rátette a kezét vidéki, medencés házára is. A közel 30 évig húzódó, elképesztő lehúzásból-átverésből nagy sikerű podcast született, s ezt adaptálta minisorozattá Georgia Pritchett.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk