Újabb turnét jelentett be a Rolling Stones

  • narancs.hu
  • 2023. november 22.

Zene

A koncertsorozatot egy nyugdíjasokat tömörítő érdekvédelmi szervezet szponzorálja.

Hiába közelítenek a nyolcvanhoz, vagy már akár be is töltötték azt (mint Mick Jagger), a Rolling Stones nem veszi fel a nyugdíjastempót. A nem rég új lemezzel jelentkező zenekar beharangozta a tavasszal kezdődő észak-amerikai turnéját: összesen 16 városban fognak standionkoncertet adni az Egyedült Államokban és Kanadában. A turné április végén indul majd, és július közepéig fog tartani – írja a hvg.hu.

A koncertsorozatot az AARP, az idősebbek foglalkoztatásáért küzdő, az 50 év feletti amerikai munkavállalókat és nyugdíjasokat tömörítő érdekvédelmi szervezet szponzorálja.

Variety emlékeztet, hogy a zenekar a 21. század eddig majdnem minden évében csinált egy turnét, legutóbb pedig előző hónapban lepték meg a közönséget New Yorkban egy hétszámos koncerttel. Legutóbb 2021-ben volt Észak-Amerikában turnéja a Rolling Stones-nak, hetekkel azután, hogy a dobos, Charlie Watts meghalt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk