Napokkal a ferihegyi baleset előtt kitoloncolták a vétkes sofőr autójában utazó nepáliakat

  • narancs.hu
  • 2024. április 27.

Bűn

A halálos balesetet okozó embercsempészt és a hétfős nepáli csoportot még mindig keresik.

Három nappal a két halálos áldozatot követelő ferihegyi úti baleset előtt kitoloncolták Magyarországról azt a hétfős nepáli csoportot, akiket a karambolt okozó embercsempész szállított – tudta meg az RTL Híradó.

A múlt csütörtök éjjel történt ütközésben a szabályosan közlekedő autó két utasa halt meg. A balesetet Iavorschi Nicolai 21 éves moldovai állampolgár okozta, aki egy Volkswagen Touareget vezetett a repülőtér irányából a belváros felé. Utasai nepáliak voltak, akiket a baleset miatt segíteni megállók és a környéken lakók láttak elmenekülni a helyszínről, ketten azonban a kocsiban felejtették irataikat, így a rendőrség be tudta azonosítani őket, és már másnap körözést adott ki ellenük. Az RTL úgy tudja,

a hét fős nepáli csoport négy nappal a baleset előtt, Bács-Kiskun megyében bukott le, másnap pedig ki is toloncolták őket az országból, a moldáv embercsempész azonban sikeresen visszahozta őket.

A Telex emlékeztetett, a rendőrség még mindig keresi a sofőrt, aki ellen elfogatóparancs van érvényben, és nagy valószínűséggel börtönbüntetés vár rá. Keresik a nepáliakat is, akik ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indulhat eljárás, majd ismét kitoloncolhatják őket.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.