Három autó ütközött éjszaka Ferihegynél, ketten meghaltak

  • narancs.hu
  • 2024. április 19.

Katasztrófa

A vétkes sofőr elmenekült, a rendőrség hajtóvadászatot indított utána.

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, április 18-án 22 óra körül – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak. A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek, a mögöttük érkező autóban ketten – az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg.

 
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

FRISSÍTÉS:

A BRFK közölte, hét nepáli állampolgár ellen adtak ki elfogatóparancsot segítségnyújtás elmulasztása miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint ők ültek abban a bolgár rendszámú autóban, amely a balesetet okozta.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk