Karácsony a zászlóügyről: a Fideszben kell a jó emésztéshez, hogy őt támadják

  • narancs.hu
  • 2021. március 18.

Belpol

Az összes híd fel volt lobogózva, de gondolom a Fidesz-frakció Dubaiban töltötte a hétvégét Andival es Lölővel - idézett egy kommentet is a főpolgármester.

Miután Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője gyakorlatilag azzal vádolta meg Karácsony Gergelyt, hogy hazafiatlanul viselkedett, mert Láng szerint március 15-én nem kerültek ki Budapest köztereire, hídjaira, főútvonalaira a nemzeti színű zászlók, Karácsony Gergely a fellobogózott Budapest képeivel válaszolt egy Facebook-bejegyzésben és néhány sort is fűzött Láng vádjaihoz.

 Szó szerint a következőket:

 "A képeken a budapesti hidak március 15-én. Fellobogózva. Mert ahogy minden évben, természetesen idén is lobogtak a nemzeti lobogók a budapesti hidakon. Értem én, hogy a Fideszben mindenért és annak ellenkezőjéért is politikai támadást kell indítani ellenem és a városvezetés ellen, ez ott, úgy látszik, kell a jó emésztéshez. De vajon most mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat? Vagy a gyíkemberek? A pomogácsok? Vagy mi volt az elképzelés? Nehéz oda követni a Fideszt, ahova jutott, nem is mennék most utánuk a mélybe. Csak azt javaslom, hogy legközelebb, mielőtt nyilatkoznak arról, hogy Budapesten nem voltak lobogók az ünnepen, előtte ugyan tegyenek már egy sétát a városban, meglátják, jól fog esni. (Vessenek a mókusok elé, de nem állom meg, hogy ne tegyem ide a kedvenc kommentemet a budapesti Fidesz saját oldaláról a bölcs közleményük alatt: "amúgy az összes híd fel volt lobogózva, de gondolom a Fidesz-frakció Dubaiban töltötte a hétvégét Andival es Lölővel").

A képeken a budapesti hidak március 15-én. Fellobogózva. Mert ahogy minden évben, természetesen idén is lobogtak a...

Posted by Karácsony Gergely on Wednesday, March 17, 2021

A főpolgármester egy olyan fotót is mellékelt, ami Orbán Viktor március 15-ös videójából származik:

 

 

"Úgy tűnik a budapesti Fidesz vezetői Budapesten se jártak és még a miniszterelnök ünnepi videóját se nézték meg" - kommentelte a fotót Karácsony.

Figyelmébe ajánljuk