Kinyílott a pitypang: Újabb 300 millió forint Kerényinek

szerző
Hamvay Péter
publikálva
2015. ápr. 21., 13:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Magyar Közlöny legfrissebb számában olvassuk, hogy a „tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és a magyar kulturális értékek megőrzése és fejlesztése ügyével összefüggő feladatok finanszírozására” 300 millió forintot szán a kormány. A pénz az Igazságügyi Minisztériumon keresztül jut el a miniszterelnöki megbízotthoz, Kerényi Imréhez.

Kerényi a Naranccsal azt közölte, hogy az eddigi 6-7 „Kerényi-projektre” fordítja a pénzt.

A miniszterelnöki biztos 2014-ig mintegy másfél milliárd forintot fordított a Nemzeti Könyvtárra, az általános és középiskolások számára, illetve külügyi repiajándéknak szánt alaptörvény-kiadásokra, szobrokra és a Magyar Krónika című, csak jó híreket tartalmazó lapra. Egy korábbi cikkünkben tételesen kimutattuk, hogy az egyes kiadványok előállítását mennyivel árazták a piaci ár fölé. A Nemzeti Könyvtár legújabb kötetei márciusban jelentek meg, ezúttal a kötelező olvasmányokra ment rá a szabadidejében buzilobbival riogató megbízott: Az ember tragédiája, illetve Németh László, Móra Ferenc és Szerb Antal művei mellett Cziffra György Ágyúk és virágok című könyve jött ki, de Március 15. címmel is megjelent egy kötet.szerző
Hamvay Péter
publikálva
2015. ápr. 21., 13:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  2015. április 22., szerda 08:34
  Hogy-hogy egy ilyent egyszerűen nem lehet eltaposni? Az országgal szembeni hatalmas, felelőtlen bűn egy ilyen értelmi-érzelmi fogyatékos politikai selyemfiú zsebeinek kitömése olyan célból, hogy államilag támogatott harsány-pöffeteg giccsel árassza el a latrinát.
 2. 1 grrr
  grrr
  2015. április 21., kedd 14:52
  "tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és a magyar kulturális értékek megőrzése és fejlesztése ügyével összefüggő feladatok finanszírozására"

  Kedves Kerényi Úr!

  Én nagyon tudatosan gondolkodom közjogilag, nem beszélve a magyar kulturális értékek megőrzéséről amely már-már túlzásba vitt hobbim.
  Miközben őrizem a fent nevezett értékeket magától értetődő módon fejlesztem is őket.
  Ez nálam természetes.

  Drága Kerényi úr!

  Szeretném felhívni a figyelmét, hogy sokat gondolok szeretett miniszterelnökünkre, szívünk bálványára, a nagy magyar hazafira.


  Bankszámlaszámom....

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Interjú Szanyi Tiborral
„Ha felszámolnánk az MSZP-t”
Népesedési intézet az Uránia helyén
Bezárt a csillagvizsgáló
Interjú
Gálvölgyi János 70 éves
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra